-
Moderatorzy
Ten post skierowany jest do opów . W działach giełdy ( sprzedam kupię zamienię) kasowane są posty bez wyraźnej przyczyny . Czy wam się w głowach pomieszało
Na forum pajęczaki obnosicie się pozycją i udowadniacie ludziom ich niższość zamiast zabrać się do czegoś pożytecznego
-
Re: Moderatorzy
widze że ci się nudzi, bo już 2 takiego posta widze.
I myślisz że teraz wszyscy moderatorzy cie przeproszą itd ?
pare osób moze powie że się zgadza że czasem moderatorzy uważajasię za wyższość ale i tak się nic nie zmieni...
-
Ten post to pewnie do mnie, do mordy lub do ziu 
Peter_frosta: chetnie pogadam z toba na priva o tym, gdzie cie upodlilem i gdzie rownalem innych uzyszkodnikow z gleba. Ja chyba takich postow nie znalazlem, ale jesli tak, to chetnie to przedyskutuje 
O ile to do mnie.
-
Jemu sie nie nudzi,zwłaszcza że inne osoby już o tym wspominały od jakiegoś czasu, ponieważ to dalej sie nagminnie powtarza takie bezmyślne kasowanie postów na które pozniej dana osoba wkońcu nieznajduje żadnego wytłumaczenia i pokazuje jak rządzi bezmyślnie...
-
a czemu został wywalony banita, czy coś było nie tak z jego postami???
-
chrzanu napisał(a):
> pare osób moze powie że się zgadza że czasem moderatorzy
> uważajasię za wyższość ale i tak się nic nie zmieni...
>
Dobrze by było jakby nikt nikogo nieprzepraszał po niewiadomo ile jeszcze razy by to sie powtarzało tylko,żeby zostali wybrani na moderatorów te osoby które są szanowane w kręgu terrarystycznym,służą pomocą,mają opinię nienaganną wśród forumowiczów,niebyło na te osoby żadnych skarg.
Nieraz też zauważyłem jak podczas jakiegoś sporu na forum moderatorzy chętnie uczestniczyli , zamiast na pomocy kończyło sie,że sprawa sie jeszcze pogarszała, kończyło sie na kłótniach i wrogości do moderatorów i pózniejszych banach dodatkowo dla poszczególnych osób. Mi sie wydaje że na tym forum powinna panować inna atmosfera... niewiem jak wy...??Ta wrogość i osoby które robią mętlik myślę że powinny sie wstrzymać,albo niektóre osoby z administratorów powinny się nieraz zastanowić jaką pełnią funkcję,gdy są moderatorami .
-
jak atrax może zauwazyłeś to czasem sieze na pajęczakach i jeszcze nigdy się nie spotkałem żeby moderatorzy źle coś mówili. Przeważnie sami użytkownicy nie znający się mówia xle i potem trzeba im tłumaczyć i innym że źle mówią i przekonywać do swojej wypowiedzi. Jak dla mnie to moderatorzy z pajączaków są spoko, a najbardziej lubie morde :P
A co do ciebie Tony_666 to masz troche racji w tym że niektórzy (nie tylko admini czy moderatorzy) powinni przemyśleć to co chca napisać.
Ja czasem się powstrzymuje i się w kłotnie nie wdaje 
-
Ja najwięcej takich kłótni pamiętam z działu - na każdy temat .
-
ja tam kłotni nie widze szczególnie, moze jakeiś spory.
w końcu forum jest do prowadzenia dyskusji
-
no ale jak ktoś nie ma argumentów to zaczyna dziać się źle
Uprawnienia umieszczania postów