Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: drobna sugestia

Mieszany widok

KORSAKOW
    Guest

drobna sugestia

pewnie niektórym sie pomysł nie spdoba ale nie uważacie że dobrze było by zrobić dwie giełdy? jedna na pająki, druga na reszte? bo wchodząc na giełde dość cieżko jest wygrzebać jakieś gadzie ogłoszenie spod zawału ptaszników

chrzanu
    Guest

Re: drobna sugestia

mi to tam wisi, mozna i rzeczywiście by zmienić to troche bo ogłoszeń o ptaszniki jest najwięcej, ale nawet jeżeli pomysł się spodoba wszystkim to myślisz że zostanie coś z tym zrobione ?? oewnie zostanie tak jak jest teraz...

josetsu
    Guest

sam nie wiem! jest tego troszke ale watpie zeby wszystko pozmieniano! rownie dobrze mozna to podzielic na pajaki, gady a znowu gadu na jaszczurki weze i ziolwie, pozniej owadu itd-nikt tego nie bedzie robilk i kto by chcialby bys tego moderatorem! poza ty pewnie i tak w ogloszeniach o pajakach przy okazji dodawane by byly oferty jakis innych zwierzakow wiec to bez sensu!!! moze by troszke ulatwilo ale kazde ulatwienie ma zawsze mankamenty!!!

KRZYCHU
    Guest

A moze podzielic na bezkregowce i kregowce?

cyclosternum
    Guest

po co dzielic ja patrze na wszystkie ogłosenia i co bede latał z giełdy na giełde tak jak jest jest dobrze

MareQ
    Guest

ale niektórych pająki wogóle nie interesują! Korsakowa popieram w 100% pajęczarzy jest więcej niż jakichkolwiek innych zapaleńcow, dlatego ogłoszenia z pająkami powinny być oddzielnie.

A z drugiej strony, po co wogóle zakładany jest ten topic to nie wiem, bo już powszechnie wiadomo że żądne z sugestii nie są wprowadzane w życie...
    To forum powinno sie nazywać 'marzenia ściętej głowy' albo coś w tym stylu.

Uprawnienia umieszczania postów