-
błąd w spisie
dzis natknąłem sie na błąd w spisie i tej osoby
http://www.terrarium.com.pl/spis/user.php?id=6606
jak wejdziecie do profilu pisze chyba 61 wiadomosci na forum no ale jak klikniecie na "zobacz wszystkie wiadomosci użytkownika" to wyświetlają sie wiadomosci wszyskich użytkowników którzy mają w nicku cześć krzysiek osoba ta ma 10 postów a pisze że 61 :/ niewiem czy u innych sie to zdarza ale pisze
-
Re: błąd w spisie
a jeżeli apropos spisu to ostatnio widziałem u kogoś w profilu, że ma napisane że posiada 16 gatunków a w spisie doliczyłem się 8 gatunków. Warto byłoby przejzej profile i poprawic kilka błędów.
P.S. ADAMEK - to forum jest tak zacofane że pewnie nikt tego nie poprawi :/
-
-
Adamek napisał(a):
> ale jak klikniecie na "zobacz wszystkie wiadomosci użytkownika"
> to wyświetlają sie wiadomosci wszyskich użytkowników którzy
> mają w nicku cześć krzysiek
Zgadza się - tak to działa. To takie szybkie przejście do wyszukiwania po nicku we wszystkich forach.
> osoba ta ma 10 postów a pisze że 61
A tu popełniłeś błąd bo osoba ta ma 61 postów a nie 10. Tylko trzeba na końcu strony kliknąć więcej trafień...
-
nie rozumiemy się
jak klikniesz w tym profilu zobacz wszystkie wiadomości użytkownika to niepokazuje postów które napisał on ale pokazuje posty od 3 osób krzysiek, *Krzysiek* i jeszcze misiekrzysiek 12 czy jakos tak chodzi mi o to że w profilu Krzysiek wyświetlają sie wiadomości nie od niego ale od 3 użytkowników
-
tak niestety jest i narazie nie ma możliwości zeby to zmienić
-
To nie jest błąd, tylko tak jest zaprojektowane forum.
Nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi.
pisałem - "Zgadza się - tak to działa. To takie szybkie przejście do wyszukiwania po nicku we wszystkich forach."
Wyjaśniam jeszcze raz.
"zobacz wszystkie wiadomości użytkownika" nie pokazuje de fakto odpowiedzi danego usera tylko przechodzi do wyszukiwarki i WYSZUKUJE wszystkie posty gdzie autor ZAWIERA "krzysiek" lub inny aktualnie sprawdzany nick. Więc jeśli ktoś ma krótki, mało odmienny nick to znalezione zostaną nie tylko WSZYSTKIE jego posty ale też posty innych podobnych osób.
I najważniejsze - nie ma to wpływu na zliczanie postów. Znalezionych postów będzie co najwyżej więcej.
Wiem że czasami może to być mylące ale tak jak pisał Nook nie bedzie to na razie zmieniane.
-
ok już rozumię :] myślałem że da sie to zmienić
Uprawnienia umieszczania postów