Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Do ADminów CO JEST K***WA?

ROCES
    Guest

Re: Do ADminów CO JEST K***WA?

oj Booyaka cos szybko sie poddajesz, tzn ze to wszystko bylo na pokaz skoro nie masz wiary w siebie. przeciez staciles tylko nazwe a skoro piszesz ze jestes taki dobry to szybko odzyskasz to co zdobyles

BooYaKa...
    Guest

Wiesz co Nook - w tym poście sam złamałeś regulamin i piszesz bzdury.Porównaj sobie liczbę postów wystukanych a liczbe takich,w których pomogłem,doradziłem lub rozwiązałem problem.Dziękuje bardzo,a jeśli moje zniknięcie z forum tak Cię zadowoli to daj mi tego bana i bedziesz miał święty spokój.

pafcio
    Guest

a tak wogole to uważam ze ta dyskusja jest bezsensowna, bo po pierwsze nie ma powodu dla którego Boyaka dostal bana- nie ma jego postu, wiec jeśli chcecie dalej g oczerniać to wstawcie jego wypowiedz, która niby była taka zła zeby wszyscy wiedzieli o co cała awantura.

Kolejną sprawą jest to , że jeśli człowiek dziala przez długi czas na forum i wszystko jest ok,nie macie do niego pretensji , i zdaży mu sie napisac jakiegoś "złego" posta to moim zdaniem powinien dostać jakieś ostrzezenie, a nie odrazu kasowanie konta.

Nawet jeśli wypowiedzial sie nie na temat, czy powtórzył czyjąś wypoweiedż, to wasze konta drodzy admini powinny tez zostać usunięte, bo powtarzacie sie wielokrotnie wypisując kędziorkowcom"FAQ" mimo tego ze ludze wczesniej im to juz napisal.

Mówiąc o kedziorkowcach, kasujecie ich posty, bo "to już kiedyś było" wiec żeby trzymać sie zasad kasujcie WSZYSTKIE tematy, które kiedykolwiek juz byly na forum.. a nie tylko wybrane, te które wam si enie podobalo.

Takie zachowanie jest poprostu nepoważne i dziecinne, zamiast pomyslec nad tym komu kasujecie konto i czy zeczywiscie zasłużył na to poprostu kasujecie, ot bo tak wam sie podoba. Jesteście BEZNADZIEJNI.

Paweł

BooYaKa...
    Guest

Pkt drugi regulaminu:

2). Kultura wypowiedzi obowiązuje wszystkich. Całkowity zakaz przeklinania, obrażania użytkowników Forum!

Wiesz Nook to Ty powinieneś przypominać o takich rzeczach a ni ja.Ale jak widać to Ty łamiesz regulamin!Gratuluję.

Jojek
    Guest

BooYaKa... napisał(a):

> 2). Kultura wypowiedzi obowiązuje wszystkich. Całkowity zakaz
    > przeklinania, obrażania użytkowników Forum!

Przyganiał kocioł garnkowi...

Ech Ludzie! wydoroślijcie, załatwcie sprawę normalnie na priv.
    Poniosło jednych i drugich. Trudno, stało się. Mam nadzieję że wszyscy z tej lekcji wyciągniemy właściwe wnioski.

Idą święta i niech pokój zapanuje na forum.

Wątek zamykam żeby nikogo nie korciło dorzucać zbędnej oliwy do ognia.

BooYaKa...
    Guest

Jojek - załatwcie to na priv?
    To prosze daj mi jakis kontakt do nooka bo na maile nie odpisuje.

Jojek
    Guest

Rozmawiałem z Nookiem i do Ciebie napisze.

Uprawnienia umieszczania postów