-
Re: Nie ma trudno boo.. zostań!!
BooYaKa nie odchodź kto nam będzie robił teściki
-
Re: Do ADminów CO JEST K***WA?
Ja maiłem podobnie ale sprawe załatwiłem krótko...
-
Jeśli byś napisał NORMALNEGO posta, to może bym cię poparł jakoś w odzyskaniu konta ale jak zaczynasz od obrażania jedynych osób które mogą coś tu wskórać to na co liczysz? Chyba nie na ich współpracę... (Pytanie retoryczne - nie odpowiadać)
-
Jak już mówiłem ciekawe jakie byś Ty miał pierwsze odczucie jakby przed chwilą Ci konto skasowali.
-
-
e tam Booyak wyluzuj. Rozumiem, że to było pisane pod wpływem chwilowego zdenerwowania i stąd te mocne słowa ;] bo serio jeżeli chcesz acc odzyskac to krzykiem nic nie wskurasz, a tylko pogorszysz Swoją sytuację. Więc nerwy w kieszeń i rozmawiaj spokojnie bo nudno by bez Ciebie było ;]
-
Metal ma racje. Krzykiem, k**wami nic nie załatwisz.
Tutaj trzeba kulturalnej rozmowy, spokojnie przedstawić sobie poglądy (booYaKa vs. admin(i) odpowiedzialny(i) za skasowanie konta) a nie wyzywać się od najstarszych zawodów świata 
Swoją drogą, to faktycznie ostatnio zauważylem straszne nasilenie konfliktów userów z adminami. Naprawde nie wiem z czego to wynika.
Z własnego doświadczenia wiem, że nic nie dzieje sie bez powodu. Mi też kiedyś skasowali konto (niektórzy napewno pamiętają tą sprawe), ale na spokojnie, bez nerwów wyjaśniłem to sobie z nookiem i wszystko wróciło do normy.
Mam też taką delikatną uwage do samych administratorów:
myśle, że przed skasowaniem komuś konta powinniście kontaktować sie z osobnikiem poprzez maila lub jakiś komunikator. To napewno zapobiegło by wielu nieporozumieniom jakie ostatnio mają tutaj miejsce i które (z całą pewnością) są już powoli męczące dla wszystkich.
Wiem, ze teraz padnie stwierdzenie 'co w przypadku gdy nie można sie w userem skontaktować?' Myślę, że powinniście dawać 48h na odp a potem kasować.
Miejcie też na uwadze, że takie akcje mogą niekorzystnie wpłynąć na cały wizerunek serwisu, na który przez te długie lata działalności sobie (słusznie zresztą) zapracowaliście.
W moim odczuciu może dojść do sytuacji, że znaczna część terrarystów poprostu was (że tak brzydko sie wyraże) oleje i będzie zonk.
Myślę, że upatrywanie winy tylko w samych forumowiczach jest troszeczkę nie fair. Sami też czasami powinniście umieć przyznać się do winy czy też pochopnie podjętych decyzji.
W śród adminów są ludzie naprawde na poziomie, z nookiem na czele, ale wiem, że są też tacy którzy 'nadużywają' danej im władzy (jeżeli o władzy tu można mówić).
A ogólna konkluzja z tego taka że wszyscy powinniśmy sie wyluzować 
-
Zreszta ...wcale wiele nie straciles BooYaKa. Nawet jesli konta nie odzyskasz, to jedyne co stracisz to ilosc postow 
A jesli o to chodzi, to admini moga mi wyzerowac licznik, jezeli chca. NIe obraze sie 
-
W sumie - racja Atrax.Nick mam prawie identyczny, każdy bedzie wiedział co jest grane.Posty mnie nie interesują tzn. ich ilosc.
I tak na forum postrzegany jestem jako taki jaki jestem :P a nie ile mam postów.Zostaje.Miłych Świąt Admini 
Ile razy Miller skłamał,
Ile Kwach obietnic złamał,
Ile Beger owsa zjadła,
Ile Kalisz nosi sadła,
Ile Łapiński wziął na boku
...TYLE SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU
-
jeśli chodzi o kasowanie konto to robie to ja... a jak widze jakiś głupków stukających posty tak o sobie, dla napisania sobie to mnie skręca i nie mam zamiaru z takimi kolesiami rozmawiać. Ogolnie to booyaka powinien miec bana ale ma niestety dostep dynamiczny i zalozyc mogl sobie jeszcze raz konto
nie usune drugi raz konta bo to nie ma sensu, jak nie chcesz miec znowu usunietego konta to stosuj sie do regulaminu, nie pisz dla napisania sobie i badz powazny na listach tematycznych, jak nie znasz sie to nie zabieraj głosu
p.s.
dzieki booyaka za to ze nie bedziesz juz bral udzialu w dyskusjach na forum, trzymam za słowo deklarację
[i po co ja to pisze to i tak bezcelowe...]
Uprawnienia umieszczania postów