Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Sasquacz
    Guest

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

CO ZA PALANT USUNĄŁ MOJE OGŁOSZENIE??!!??!!??!!??!!??!!

P.S. Pragnę nadmienić, iż było ono zgodne z regulaminem "15). Fora dotyczące handlu (Sprzedam,kupie,oddam,zamienie), dotyczą wyłącznie terrarystyki . Zamieszczanie ogłoszen dotyczących sprzedaży rzeczy nie związanych z terrarystką jest zabronione ( w tym również fretki, gołebie, psy,koty i inne zwierzęta ktorych nie hoduje sie w terrarium, i nie służą jako pokarm). Nie stosowanie sie do tych zasad spowoduje usunięcie posta. Forum sprzedam służy do zamieszczania postów dot. sprzedawania, a forum oddam do postów dot. oddawania - a nie przyjmowania!"

Jest wyraźnie napisane w regulaminie, że zamieszczanie ogłoszen dotyczących SPRZEDAŻY!!!!! rzeczy nie związanych z terrarystką jest zabronione, a nie ZAMIANY, a poza tym chciałem ten sprzęt zamienić na ZWIERZĘTA TERRARYJNE - czyli związane z TERRARYSTYKĄ!!!!

ADMINIE ZACZNIJ MYŚLEĆ TO NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goblin
    Guest

Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

"Fora dotyczące handlu (Sprzedam,kupie,oddam,zamienie),..." <---- wyraźnie pisze "ZAMIENIE" !! więc już wiesz czemu zostało usuniete... skoro wymieniałeś aparaty ....

Sasquacz
    Guest

zamieszczanie ogłoszen dotyczących SPRZEDAŻY!!!!! rzeczy nie związanych z terrarystką jest zabronione, a nie ZAMIANY poza tym chciałem ten sprzęt zamienić na ZWIERZĘTA TERRARYJNE - czyli związane z TERRARYSTYKĄ!!!!

NAUCZ SIĘ CZYTAĆ

Goblin
    Guest

Boże widzisz i niegrzmisz... <ściana>

Fora dotyczące handlu (Sprzedam,kupie,oddam,zamienie), dotyczą wyłącznie terrarystyki

Terrarystyka czyli coś z terrarystyki na coś z terrarystyki tak trudno to pojąc ?? To ja bym napisał ogłoszenie sobie zamienie stare zeszyty na pajaki ?? i każdy by se tak napisał że coś zamieni na zwierzeta terrarystyczne to by był zaprzeproszeniem burdel a nie forum....

Jojek
    Guest

Właśnie złamałeś pierwszy i drugi punkt regulaminu.

Wątek zamykam bo taki post nie zasługuje na jakąkolwiek odpowiedź.
    Zresztą już ci wyjaśniono.

Uprawnienia umieszczania postów