-
podszywactwo na czacie
No, dzieciaczki drogie, przyznac sie, kto sie znowu pode mnie na czacie podszywa? Podobno 10 minut temu bylam i rozmawialam... :/
Od razu mowie wszystkim: na czacie nie bywam nigdy, wiec jak sie pojawi ktos o moim nicku, to bedzie to zwyczajny oszust.
A zarzadzajacych czatem prosze o usuwanie takiego rozmowcy, jezeli sie pojawi. Bo na pewno nie bede to ja...
-
Re: podszywactwo na czacie
no bylas dzisiaj ;/ wczesniej tez
-
moim zdaniem to wejście na czat powinno być tylko za wpisaniem takiego samego hasła jaki mamy w profilu. Bo jak narazie to własnie jest tak że kazdy może się podać za innego użytkownika tcp.
-
heh niebywam na czacie więc tego niezauważyłem ale rzeczywiście jest to dośc poważna sprawa gdy ktoś pod kogos sie podszywa... Mam nadzieje że nikt pod moim loginem tak niesiedzi bo napewno to nie Ja tam będe 
-
Ale na czacie mozna założyć hasło wiec po co tyle krzyku
-
Po to, ze jak wchodzi ktos o nicku "Awikularia", to ludzie oczekuja, ze to jestem ja, a to jakis balwan podszywa sie pode mnie. Mi to przeszkadza.
-
tez widziałem awi na czacie jakies 2-3 dni temu.
-
a dotego moze kogoś naciągnąć !!!!
powinna być dla zarejestrowanych rezerwacja nicku ...
-
Nie pamiętam nicka tego kolesia, a niestety go sobie niezapisałem
Gość dostał odemnie Bana. Jak zobacze go jeszcze raz to załatwię mu Bana na cały serwis!
Zresztą może uda mi się dorwać jego ip 
-
ja znam nicka ;] nie pamietam ipka, moze da sie zkolowac. Inne a nie ma czegos takiego jak logi? chlopaki z gadulca nie maja, moze by uzyczyli.
Pzodrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów