Witam.

Mam "mały problem" nie tylko ja pewnie, ale skupię się na sobie.
Otóż nawiązując do tematu: jestem od kilku lat czytelnikiem, następnie userem tego forum (IMHO najlepszego w kraju, o tej tematyce) Różni ludzikowie przewinęli się przez ten czas, niektórzy potrafili psuć nerwy, innym pewnie ja czasem psułem, ale nigdy nie czepiłem się nikogo i nie doprowadzałem go do ostateczności, w sposób jaki robi to Rhodan 2000, przemądrzałe babsko z reichu.
To co od kilku dni robi, woła o pomstę do nieba, a przynajmniej o reakcję administratorów/moderatorów tego forum.
IMHO niedopuszczalne jest, żeby taki osobnik nieustannie psuł atmosferę forum, zaśmiecał topiki i "zmuszał" do tego samego innych userów. Nie mam nerwów ze stali i czasem daję się ponieść emocjom, jednak na swoje usprawiedliwienie mam to, że to ona bezpodstawnie szkaluje mojego (i innych) nicka, nazywając mnie faszystą, idiotą i w ogóle bezmózgim tępakiem który nie ma pojęcia o terrarystyce i nie posiada węzy. Tak się jednak składa, że od kilkunastu już lat zajmuję się tą piękną dziedziną i mam w tym niejakie doświadczenie.
Proszę przeczytać kilka(dziesiąt/set ?) ostatnich postów Rhodan, przecież ona chyba jest nawiedzona, podważa autorytet zaawansowanych terrarystów, którzy mają więcej doświadczenia w hodowli niż ona lat.
<font color=red>Proszę niniejszym o jakąś reakcję administratorów tego servisu, ponieważ takie zachowania psują nie tylko atmosferę na forum, ale również jego wizerunek w sieci</font>
Wiem że nie jestem bez winy, dałem się kilka razy sprowokować tej kobiecie, ale wiadomo, każdy ma jakiś próg tolerancji, jednak więcej już się nie dam. Nie będę się zniżał do jej poziomu (przecież ciężko sięgnąć poniżej dna)
Mam nadzieję że administratorzy potrafią skłonić tą k.......obietę do zmiany zachowania, w trosce o dobro servisu. Tym optymistycznym akcentem, pragnąłbym zakończyć ten "z lekka" za długi post.
Pozdrawiam wszystkich NORMALNYCH TERRARYSTÓW