-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
CO ZA PALANT USUNĄŁ MOJE OGŁOSZENIE??!!??!!??!!??!!??!!
P.S. Pragnę nadmienić, iż było ono zgodne z regulaminem "15). Fora dotyczące handlu (Sprzedam,kupie,oddam,zamienie), dotyczą wyłącznie terrarystyki . Zamieszczanie ogłoszen dotyczących sprzedaży rzeczy nie związanych z terrarystką jest zabronione ( w tym również fretki, gołebie, psy,koty i inne zwierzęta ktorych nie hoduje sie w terrarium, i nie służą jako pokarm). Nie stosowanie sie do tych zasad spowoduje usunięcie posta. Forum sprzedam służy do zamieszczania postów dot. sprzedawania, a forum oddam do postów dot. oddawania - a nie przyjmowania!"
Jest wyraźnie napisane w regulaminie, że zamieszczanie ogłoszen dotyczących SPRZEDAŻY!!!!! rzeczy nie związanych z terrarystką jest zabronione, a nie ZAMIANY, a poza tym chciałem ten sprzęt zamienić na ZWIERZĘTA TERRARYJNE - czyli związane z TERRARYSTYKĄ!!!!
ADMINIE ZACZNIJ MYŚLEĆ TO NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
"Fora dotyczące handlu (Sprzedam,kupie,oddam,zamienie),..." <---- wyraźnie pisze "ZAMIENIE" !! więc już wiesz czemu zostało usuniete... skoro wymieniałeś aparaty ....
-
zamieszczanie ogłoszen dotyczących SPRZEDAŻY!!!!! rzeczy nie związanych z terrarystką jest zabronione, a nie ZAMIANY poza tym chciałem ten sprzęt zamienić na ZWIERZĘTA TERRARYJNE - czyli związane z TERRARYSTYKĄ!!!!
NAUCZ SIĘ CZYTAĆ
-
Boże widzisz i niegrzmisz... <ściana>
Fora dotyczące handlu (Sprzedam,kupie,oddam,zamienie), dotyczą wyłącznie terrarystyki
Terrarystyka czyli coś z terrarystyki na coś z terrarystyki tak trudno to pojąc ?? To ja bym napisał ogłoszenie sobie zamienie stare zeszyty na pajaki ?? i każdy by se tak napisał że coś zamieni na zwierzeta terrarystyczne to by był zaprzeproszeniem burdel a nie forum....
-
Właśnie złamałeś pierwszy i drugi punkt regulaminu.
Wątek zamykam bo taki post nie zasługuje na jakąkolwiek odpowiedź.
Zresztą już ci wyjaśniono.
Uprawnienia umieszczania postów