Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Bezkarne napsatowanie userów, jak długo jeszcze ?

reed
    Guest

Bezkarne napsatowanie userów, jak długo jeszcze ?

Witam.

Mam "mały problem" nie tylko ja pewnie, ale skupię się na sobie.
    Otóż nawiązując do tematu: jestem od kilku lat czytelnikiem, następnie userem tego forum (IMHO najlepszego w kraju, o tej tematyce) Różni ludzikowie przewinęli się przez ten czas, niektórzy potrafili psuć nerwy, innym pewnie ja czasem psułem, ale nigdy nie czepiłem się nikogo i nie doprowadzałem go do ostateczności, w sposób jaki robi to Rhodan 2000, przemądrzałe babsko z reichu.
    To co od kilku dni robi, woła o pomstę do nieba, a przynajmniej o reakcję administratorów/moderatorów tego forum.
    IMHO niedopuszczalne jest, żeby taki osobnik nieustannie psuł atmosferę forum, zaśmiecał topiki i "zmuszał" do tego samego innych userów. Nie mam nerwów ze stali i czasem daję się ponieść emocjom, jednak na swoje usprawiedliwienie mam to, że to ona bezpodstawnie szkaluje mojego (i innych) nicka, nazywając mnie faszystą, idiotą i w ogóle bezmózgim tępakiem który nie ma pojęcia o terrarystyce i nie posiada węzy. Tak się jednak składa, że od kilkunastu już lat zajmuję się tą piękną dziedziną i mam w tym niejakie doświadczenie.
    Proszę przeczytać kilka(dziesiąt/set ?) ostatnich postów Rhodan, przecież ona chyba jest nawiedzona, podważa autorytet zaawansowanych terrarystów, którzy mają więcej doświadczenia w hodowli niż ona lat.
    <font color=red>Proszę niniejszym o jakąś reakcję administratorów tego servisu, ponieważ takie zachowania psują nie tylko atmosferę na forum, ale również jego wizerunek w sieci</font>
    Wiem że nie jestem bez winy, dałem się kilka razy sprowokować tej kobiecie, ale wiadomo, każdy ma jakiś próg tolerancji, jednak więcej już się nie dam. Nie będę się zniżał do jej poziomu (przecież ciężko sięgnąć poniżej dna)
    Mam nadzieję że administratorzy potrafią skłonić tą k.......obietę do zmiany zachowania, w trosce o dobro servisu. Tym optymistycznym akcentem, pragnąłbym zakończyć ten "z lekka" za długi post.
    Pozdrawiam wszystkich NORMALNYCH TERRARYSTÓW

reed
    Guest

Re: Bezkarne napsatowanie userów, jak długo jeszcze ?

Przeraszam że piszę drugiego posta pod rząd, ale nia ma tu edycji, a chciałbym załączyć linki do topiców tej k.....obiety, zeby nie trzeba było szukać:
    href=http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=12&i=24813&t=24788#reply_24813
    href=http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=12&i=23571&t=23512#reply_23571
    <a href=http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=12&i=23641&t=23176#reply_23641>href=htt p://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=12&i=23641&t=23176#reply_23641</a>
    ... i wiele innych, ale przecież nie mogę tu wkleić wszystkich topiców.
    Każdy hodowca węży pamięta ile razy Hanna psuła nerwy, niedawno jeszcze dręczyła psychicznie Karlę, teraz przyszła moja kolej, tyle że IMO "troszkę" przegięła pałę

MareQ
    Guest

reed, stary, luz Po co sobie nerwy szarpać? Poprostu omijaj jej posty i zgłowy. Sam już teraz tak robie bo to co to dziewcze wypisuje to jest poprostu katastrofa. Ona tu poprostu nie pasuje. My wszyscy jesteśmy tutaj żeby sobie pomagać, udzielać rad, dzielić sie doswiadczeniami... A ona najwyraźniej szuka problemów.
    Rhodan2000, proponuje Ci przenieść się na forum onet.pl Będzie wilk syty i owca cała Naprawdę, takich wrednych ludzików, zarozumiałych, wywyższających sie, krytykujących i wyzywających innych userów na każdym kroku tutaj nie potrzeba.

Może zrobimy na głównej stronie taki dział 'tych klientów nie obsługujemy'?

Jojek
    Guest

Zaraz omówię ten temat z resztą adminów i moderatorów i coś się w tej sprawie zmieni.

Obcy
    Guest

Zgadzam sie ! Najpierw w każym poście jechała po Karli a teraz sie do Reeda uczepiła

reed
    Guest

Dziękuję za reakcję, wiem MareQ,że jedynym wyjściem jest omijanie "szerokim łukiem" jej postów i ignorowanie jej, tak też będę robił, nie dam się wciągnąć więcej w wymianę "poglądów" Zakładając ten wątek chciałem tylko żeby admini zwrócili uwagę na ten fakt, jako że poniekąd są tutaj dla naszego "luxusu" a patrząc na dotychczasowe "dokonania" naszej delikwentki, należy spodziewać się ciągu dalszego, mi da spokój w końcu (przynajmniej publicznie, bo na mail zawsze można regułę założyć ale zapewne przyczepi się do następnej, Bogu ducha winnej osoby. Takie zachowania należy tępić jak chwasty, zeby się czasem nie upowszechniły

iibell
    Guest

Popieram Reeda ponieważ ta "Dama" za wiele sobie pozwala jeżeli chodzi o wyzwiska i urąganie dobrym obyczajom.Myślę, że admin musi bardziej zdecydowanie reagować na tego typu zachowania.Nie można się dziwić, że użytkownicy forum nie widząc reakcji ze strony admina sami próbują się bronić.Obserwuję to od dłuższego czasu i zaczyna to przybierać formę obsesji u tej Pani.Zróbcie coś z Panią Rhodan2000 przecież ma prywatnego maila na który można jej coś napisać.
    Pozdrawiam IIbell

dominik1
    Guest

ona po dłuższych oględzinach wydaje mi się być nawiedzona... więc może by ją tak w bielutki kaftanik i maleńki pokoik obity materacami bez klamek i okien. PRzecież jej obsesja jest straszna, wszędzie widzi faszystów,nazistów itd. a jak ich niema to próbuje z normalnych ludzi ich zrobić!

mordd
    Guest

Już się zmieniło. Usuwam z forum "węże" wszelkie posty będące napaścią na innych użytkowników. Przoduje w nich faktycznie wymieniona niewiasta, nie jest jednak jedyna. "Na fali" czystek poleci nieco innych postów (w tym kilka moich), staram się jednak nie kasować tych, które są na temat. Tak więc za znikające na "wężach" posty odpowiedzialny jestem ja, tłumaczyć czemu je wywalam chyba nie muszę........

Raffee
    Guest

Popieram reed. Nie tylko Tobie nerwy puszczaja, ale trzeba opanowac nerwy bo jak tak dalej bede walczyl z rhoodan to jeszcze mi ktos bana sprzeda a tego bym nie chcial

Uprawnienia umieszczania postów