Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Mrówki

Kord1991
    Guest

Mrówki

Proponuję żeby na terrarium.com.pl dodać opisy mruwek i zrobić oddzielne forum na temat mruwek byślę ze to by powiększyło oglądalność t.c.p poniewaz jest wielu hodowluch mruwek.

Dark Raptor
    Guest

Re: Mruwki

...ale najpierw mrówki powinny popracować nad ortografią :-)
    Ale popieram, jest tu kilku doświadczonych hodowców tej grupy na forum. Może w dziale opisy gatunków można by dać linki do ich stron, tak jak to jest z www.modliszki.com.

Double
    Guest

ja bym osobiscie wolala mrufki hodowac :/

CURTUS
    Guest

Witam
    Wow... :>
    Widzę, że moj pokaz formicariów na giełdzie w Świętochłowicach, nie przeszedł bez echa - licząc od 12.12.2004 tematyka zaczęła nabierać tempa
    W każdym razie - powoli uruchamiam stronkę gdzie będę opisywał własne doświadczenia z mrówkami i zamieszczał fotki tak nowych projektów formicariów jak i samych mrówek (narazie kiepsko ze sprzętem do macro fotografi, ale pracuję nad tym) - www.formicarium.pl
    Niestety nie mam zacięcia do robienia opisów czy czysto naukowego podejścia, tak więc stronka koncentrować się głównie będzie na domowym chowie tych wspaniałych zwierzaków i obserwacjach w warunkach sztucznych
    Co do potencjalnego formum "mrówki" - jest już takie na serwisie www.terrarystyka.com.pl , jednak myślę, że i na TCP by nie zaszkodziło - chętnie wezmę udział w pracy na tym forum, a i kilku już bardziej doświadczonych "mrówkolubów" postaram się do tego namówić

ziu
    Guest

mnie tez bardzo interesuje zycie mrowek i wlasnie widzialem na twojej stronie CURTUS chetnie bym sobie taki mrowkarium zakupil ;]

Pozdrawiam.

CURTUS
    Guest

Witam
    Żaden problem
    Wystarczy zamówić - nie długo prawdopodobnie z powodu zmiany podwykonawcy szkła, może nawet trochę stanieją
    A na dniach pojawi się również w ofercie "drzewko" czyli formicarium "I" - dla gatunków nadrzewnych - samo w sobie zdecydowanie tańsze (przynajmniej w wersji "seryjnej") niż formicaria "R" oferowane dotychczas, jednak niestety w ograniczonych ilościach, gdyż z mieszkańcami krucho:/ - mrówy tego typu trudniej zdobyć...

ziu
    Guest

oooo nadrzewne by wogole pasowaly :]] do mojej kolekcjii pajaczkow nadrzewnych, splacam ornatke i w niedlugim czasie zamowie sobie takie. :-)

Pozdrawiam.

Ploplek
    Guest

A moglibyście podac jakieś adresy stron o mrówkach?? Odwiedziłem już strone CURTUSa, ale szczeże mówiąc niewiele się dowiedziałem o budowie terra... farmicarium, sposobie chodowli, żywieniu itp.

Uprawnienia umieszczania postów