-
Re: Wyjaśnienie co do podpisów.
werni napisał(a):
> "Twój podpis na forum np. "Pozdrawiam Tomek", max 5 wierszy
> Zabrania się umieszczania linków do stron (linki są w
> profilach), oraz umieszczania spisu swoich zwierząt (też
> znajdują się w profilu)"
> .. nie widzę tu ani słowa o malutkim obrazku.
Bo jest w regulaminie. A była stosowna uwaga że są nowe punkty w regulaminie.
> Czemu więc
> jeszcze nie poleciały także podpisy osób umieszczających w nich
> linki do różnych stron?
Bo na razie poleciały tylko podpisy z obrazkami co nie znaczy że inne nie polecą.
> Większość nicków na forum kojarzy się również z podpisami,
> które odpowiednio spersonalizowane nikomu nie szkodziły.
Sensowny podpis też się kojarzy i NIKOMU nie szkodzi.
-
stopa napisał(a):
> innych....czyli zamienienie mojego skromnego gifa na pkt
> regulaminu.....to tyle samo miejsca....a wg mnie to jeszcze
> gorsze niz owy obrazek...
Cieszę się że to zauważyłeś - możesz teraz poprawić swój PODPIS na sensowny i zgodny z regulaminem.
> Po 2 jak juz ktos wczesniej wspomnial jestesmy wzrokowcami,
> wiekszosc, i ja np jak ktos pisze jakies info o wiele latwiej
> jest mi go zidentyfikowac...powiedzmy, ze to jest mniej
> wazne...ale...
Po prostu pogódź się z tym że obrazków nie będzie.
> Wlasnie po 3 i wg mnie NAJWAZNIEJSZE(!!!), czemu na forum sa
> rowni i rowniejsi?!
Nie ma. Właśnie dlatego poleciały WSZYSTKIE obrazki.
> Nie chce wymieniac ksywek, zeby nie bylo niepotrzebnych
> fermentow....ale jak dla mnie to jest sytuacja CHORA...jeden
> punkt jest egzekwowany,a drugi nie....czemu czepiacie sie
> WYBIURCZO??
Na początek poleciały tylko obrazki (wszystkie), jako element najbardziej nieporządany, żeby inni mieli szansę dostosować swoje PODPISY.
-
Jojek myslisz, ze takie teksty sa smieszne?
"Cieszę się że to zauważyłeś - możesz teraz poprawić swój PODPIS na sensowny i zgodny z regulaminem."
No chyba, ze Ty jak widac masz problem...bo nie potrafisz nawet sensownie odpowiedziec...na pytanie czy sa rowni i rowniejsi odpowieadasz, ze "Nie ma..." Pozniej czytamy, ze "Na początek poleciały tylko obrazki (wszystkie), jako element najbardziej nieporządany, żeby inni mieli szansę dostosować swoje PODPISY."
Buahahahah najbardziej nieporzadane...przez kogo, przez Ciebie??....wg mnie po prostu "ktos" poczul nadmierna wladze...i tak jak od paru lat jestem tu, nikt z adminow nie mial, zadnego "ale", tak teraz ktos dostal chyba za duze przywileje
Skoro tak chciales dawac szanse, powinienes najpierw zwrocic sie z prosba, upomnieniem o sygnaturce, a nie ingerowac w czyjs prywatny profil...
Takie jest moje zdanie
POZDRAWIAM SPRAWIEDLIWYCH!
stopa
-
Jojek napisał(a):
> Po prostu pogódź się z tym że obrazków nie będzie.
Heh, to ma wydźwięk prawie jak dyktatura. 
- Obrazków nie będzie;
- Dlaczego, przecież nikomu nie szkodzą;
- BO NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM ADMINEM I TAK SOBIE UBZDURAŁEM!!!!!!!!!!!

-
Moi drodzy! Z uporem godnym lepszej sprawy spieracie się o w gruncie rzeczy drobiazgi, w dodatku zarzucając moderatorom zapędy dyktatorskie
Uwierzcie, że większość z nas pracuje, ma rodziny i mnóstwo spraw na głowie - ostatnią rzeczą, na jaką mamy ochotę, jest celowe i złośliwe utrudnianie życia użytkownikom tcp. Jeżeli zostają wprowadzone jakies zasady, to mają one na celu wyłącznie usprawnienie działania naszego forum, na czym chyba wszystkim powinno zależeć.
A jeżeli komus wydaje się, że moderowanie i administrowanie takim dużym forum to bułka z masłem temu życzę, by sam kiedyś na taką bułeczkę trafił i spróbował bezproblemowo ją skonsumować
Zaraz trafią się tacy, którzy stwierdzą, że masła nie lubią, że bułka za mała a w ogóle to woleliby golonkę
Tą niewyszukana figurą stylistyczną wzywam wszystkich do większego dystansu do sprawy
Mam nadzieję, że skutecznie.
Pozdrawiam
Natalia
-
ja jestem modem i jakos nie nazekam :P:P - www.i-s.pl :P:P
co do zasad ,, a co WY jako modzi i admini którym zalezy na forum i jego uzytkownikach nie mozecie pomyśleć nad zmianami skoro są przez nas porządane ?? - moze zrubcie ankiete - niech sie wszyscy wypowiedza ...
skoro zalezy wam na naszym dobru to nie mówcie " jak ci nie pasuje to sobie idź " tym bardziej jak to nie pasuje duzej grupie osub ..
regulaminu nikt z gury nie nazucił i zawsze mozna pujść na jakis kompromis .... - trzeba tylko chcieć
-
Może są to i drobiazgi, ale właśnie czepianie się takich drobiazgów przez adminów psuje smak całego forum. Nie można było załatwić tego w przyjemniejszy sposób? Fakt że niektóre osoby zaczęły przesadzać z grafikami nie usprawiedliwia masowej likwidacji. Wybaczcie, ale argument że ściągnięcie malutkiego obrazeczka jest aż tak wielkim obciążeniem jakoś do mnie nie przemawia.
Co do dyktatury - a jak niby mam odebrać słowa Jojka lub Twoją Aleksandrze próbę zbagatelizowanie sprawy? Skąd mam wiedzieć czy jutro w regulaminie nie pojawi się punkt dotyczący np. blokowania profili osób robiących błędy ortograficzne?
Skoro forum ma być dla użytkowników, to wydaje mi się przed wprowadzaniem pewnych zmian należałoby najpierw poznać opinię tych użytkowników.
-
werni i kilku innych oponentów, czy nie zauważyliście że jesteście w mniejszości ?
Nie zauważyliście, że również na innych normalnych i kulturalnych forach nie wolno zamieszczać grafik w sygnaturkach ?
Przy tej ilości userów jest to obciążenie dla serva i powiększa niepotrzebnie ruch i bazę, mimo wszystko.
Jest też aspekt "czytelności" for, bezsprzecznie bez grafik jest ono schludniejsze i czytelniejsze.
Pozostaje jeszcze kwestia tego że to forum jest własnością aminów, oni ustalają zasady użytkowania. My jako goście tego forum powinniśmy sie do tego dostosować, bez nadaremnwgo czepialstwa i burzenia się. Czy to tak ciężko ?
Mi też wywalono IMO bardzo ładnego jpega z podpisu i co ? płaczę ? NIE, bo jeżeli tak musi być, to niech sobie jest i finał, koniec gadki.
Pociesz się że na niektórych, wielkich, pożadnych i zaawansowanych forach, nawet załączników nie moża zapodawać, a tutaj tak, czy to nie jest duży plus ?
Fotkę możesz sobie zamieścić w profilu, jak ktoś będzie chciał to ją tam sobie oblooka 
-
BTW, dlaczego "kolega" foxtrott ma onbrazek w podpisie, jeżeli nie ma ROWNYCH i ROWNIEJSZYCH ??
-
Kolega Foxtrot w okresie buntu w kilku postach wstawił obrazek na końcu listu ale sygnaturkę ma wporządku. Myślę że już przestał się dąsać na nas i należy mu dać spokój.
Uprawnienia umieszczania postów