Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: praktyczne drobiazgi

AGAM
    Guest

praktyczne drobiazgi

Fajnie by było wprowadzicjeszcze pare drobiazgów na forum. Na stronie www.fretki.org.pl zauważyłem narazie dwie fajne rzeczy których tu mi brakuje:
    I - nie trzeba wpisywać <aref=coś tam>coś tam</a> żeby siępojawił aktywny link tylko zwyczajnie wpisuje sieadres
    II - jak napisze kilka postów z rzedzu w tym samym temacie to łączą się one automatycznie w jeden, pisze tylko dodano po: 56s np i w ten sposób nie ma 10 postów od jednej osoby która stale sobie o czymś przypomina.

Demon
    Guest

Re: praktyczne drobiazgi

eee niezmieniajcie nic bo i tak pamiętam to forum jakieś trzy czy cztery lata temu to teraz się bardzo różnią.. pełno dodatków, nowe opisy, nowe forum, prawie wszystko nowe:]

AGAM
    Guest

no tak ale często się narzeka że ktoś daje kilka postów z rzędu i że ludzie nie potrafią wstawiać aktywnych linków. To że jest dobrze nie znaczy że nie moze być lepiej.

Atrax Robustus
    Guest

To z dodawaniem do siebie postow nie byloby takie zle.
    Szczegolnie ja tak mam, ze 10 sekund po napisaniu posta przypominam sobie, ze cos jeszcze chcialem dopisac

AGAM
    Guest

ja też i teżmnie wkurza kiedy ktoś w dziale zdjęcia zamiszcza kilkanaście nieaktywnych linków i potem zaznacz, kopiuj, wklej, zaznacz, kopiuj, wklej, zaznacz, kopiuj, wklej, zaznacz, kopiuj, wklej, zaznacz, kopiuj, wklej, zaznacz, kopiuj, wklej, zaznacz, kopiuj, wklej, zaznacz, kopiuj, wklej, zaznacz, kopiuj, wklej, zaznacz, kopiuj, wklej, itd...

dominik1
    Guest

AGAM ma 100% racji to z dodawaniem postów to by było bardzo dobre, nawet bym powiedział ze jest potrzebne

Ploplek
    Guest

Wydaje mi się, że lepsza byłaby edycja postów. Jeśli konwersowało by kilka osób i posty dodały by się do siebie to ja sobie tego nie wyobrażam (używam wyświetlania płaskiego). A tak po za tym to podpisy użytkowników mogły by się jakoś wyróżniać (ciemniejsze tło, oddzielenie kreską) bo teraz zlewają się z tekstem posta. IMO idealne forum jest TUTAJ

AGAM
    Guest

Edycja postów mogłaby dorpwoadzicdo przekrętów. Nie zlewaja się ze sobą wsyztskie posty, tylko posty jednej osoby umieszczane jeden pod drugim. A podpisy są takie jakie sobie kto zrobi.

Ploplek
    Guest

Chyba, że tak. Myślałem, że łączą się wszystkie posty jednej osoby z danego tematu. I nie chodzi mi o robienie podpisów za kogoś ale o wyróżnienie ich jakoś. Ja mam pogrubioną czcionką, ale podpis Dominika1 niczym nie różni się od treści posta.

dominik1
    Guest

Czy tak może być?

Uprawnienia umieszczania postów