-
Re: myszko droga...
Adminem nie jestem, ale bardzo nie lubię jak się ktoś oburza tylko dlatego, że jest niezbyt bystry a na dodatek brak mu orientacji wśód panujących zasad.
Primo drogi uŻŻŻŻŻytkowniku proponowałbym poczytać regulamin.
Skoro przychodzi taka byle łajza jak Ty (z całym szacunkiem do Twojej osoby) i robi syf to obowiązkiem administratora jest zrobić porządek. W jaki sposób - to już leży w jego (i tylko jego) kwestii.
Zapewne nawet nie wiesz, że istanieje coś takiego jak PISANY regulamin tego forum, wobec czego przytoczę Ci jeden z punktów, który nawet tutaj złamałeś:
16). Zabrania się wstawiania do podpisu plików graficznych i skryptów i tagów html poza dozwolonymi. Z tagów html dopuszcza się tylko bolda, italic, podkreślenie i kolorowanie.
Drogi ograniczony użytkowniku Foxtrott... wydaje mi się, że dla wszystkich jest oczywiste, że skoro w regulaminie jest tak a nie inaczej to są ku temu poważne przesłanki. Oczywiście adminom (jako, że zajęci to ludzie) nie chce się tłumaczyć co i jak i dlaczego każdemu patałachowi, który jets strasznie poszkodowany bo mu niezgodnego z regulaminem posta skasowali.
Swoją drogą - masz racje. Istnieje pewien niepisany zbiór zasad, którymi powinni sie kierować administratorzy. A teraz możesz poczuć się wyróżniony bo przybliże Ci tajemnicę tego adminowskiego regulaminu...
1/ Admin ma zawsze rację.
2/ Jeśli admin racji nie ma... patrz punkt 1.
To na tyle.
Pozdrawiam.
PS.
W sumie co to ja chciałem napisać...
Świetne forum. Coraz mniej w sieci skryptów własnej, nieszablonowej produkcji.
Uprawnienia umieszczania postów