-
myszko droga...
Mysza 1983 przestań się tak rządzić, bo kasowanie niewygodnych postów nie jest fair wobec wszystkich urzytkowników którzy mają pełne prawo czytać ogólnodostępne dyskusje. rozumiem, jesteś adminem, ale adminów też obowiązuje jakiś kodeks, regulamin i choć niepisany to nalezy go przestrzegać.
jesli coś mi się nie podoba to mam pełne prawo to wyrazić, a jesli w dodatku nie naruszam regulaminu to jakby nie patrzeć kasowanie postów jest tylko i wyłącznie objawem niedojżałej bezradnosci wobec problemu. jeśli więc z problemem nie potrafisz sobie poradzić to proponowałbym ustąpić miejsca innym, nieco bardziej kompetentnym osobom.
jak to ktoś na innej liście zgrabnie ujął:
Intelekt nie idzie niestety w parze z umiejetnoscia obslugiwania komputera...
więc wyluzuj troszeńkę, bo przesadzasz!
tanio sprzedam dorosłego samca A.versicolor
-
Re: myszko droga...
Adminem nie jestem, ale bardzo nie lubię jak się ktoś oburza tylko dlatego, że jest niezbyt bystry a na dodatek brak mu orientacji wśód panujących zasad.
Primo drogi uŻŻŻŻŻytkowniku proponowałbym poczytać regulamin.
Skoro przychodzi taka byle łajza jak Ty (z całym szacunkiem do Twojej osoby) i robi syf to obowiązkiem administratora jest zrobić porządek. W jaki sposób - to już leży w jego (i tylko jego) kwestii.
Zapewne nawet nie wiesz, że istanieje coś takiego jak PISANY regulamin tego forum, wobec czego przytoczę Ci jeden z punktów, który nawet tutaj złamałeś:
16). Zabrania się wstawiania do podpisu plików graficznych i skryptów i tagów html poza dozwolonymi. Z tagów html dopuszcza się tylko bolda, italic, podkreślenie i kolorowanie.
Drogi ograniczony użytkowniku Foxtrott... wydaje mi się, że dla wszystkich jest oczywiste, że skoro w regulaminie jest tak a nie inaczej to są ku temu poważne przesłanki. Oczywiście adminom (jako, że zajęci to ludzie) nie chce się tłumaczyć co i jak i dlaczego każdemu patałachowi, który jets strasznie poszkodowany bo mu niezgodnego z regulaminem posta skasowali.
Swoją drogą - masz racje. Istnieje pewien niepisany zbiór zasad, którymi powinni sie kierować administratorzy. A teraz możesz poczuć się wyróżniony bo przybliże Ci tajemnicę tego adminowskiego regulaminu...
1/ Admin ma zawsze rację.
2/ Jeśli admin racji nie ma... patrz punkt 1.
To na tyle.
Pozdrawiam.
PS.
W sumie co to ja chciałem napisać...
Świetne forum. Coraz mniej w sieci skryptów własnej, nieszablonowej produkcji.
-
Fakt, masz sporo racji, ale nawet krytyka wymaga trochę kultury. Łatwo objechać kogoś, gdy jest się anonimowo.
Foxtrott - generalnie to trochę przesadzasz. Wystarczy trzymać się regulaminu i nikt nikomu nie będzie robił problemów. Punkty są dość wyraźnie opisane. A tu tylko wybuchają nowe konflikty. To jest zupełnie niepotrzebne.
-
ktos sobie zalozyl konto zeby Ci poradzic fox i to w taki slaby sposob. Ja nie wiem ale robia sie intrygi jak z "jeziora marzen". Az mi brak slow fox naprawde jest swietnym terrarystom a jak jakis byle kto ANONIM jedzie mu w taki sposob, to dobrze sie tu nie dzieje. Mozna sie domyslac kto to ale o takie pierdoly robic konfilkty. i jak terrarystyka w polsce ma isc do przodu jak tu wynikaja glupie klutnie o sygnaturki. Mialem sie w to nie wtracac ale nie wytrzymalem.
Pozdrawiam.
-
to bie ja:P
a swoja droga to nie wiedzialem ze myszka jest adminem
co do powiedzenia "Intelekt nie idzie niestety w parze z umiejetnoscia obslugiwania komputera..." to chyba jest ono troszke nieaktualne lub raczej fałszywe?
-
Robale wam mózgi powyżerały.
Może i w terrarystyce foxcośtam jest niezły. Ale w myśleniu indukcyjnym niebardzo.
Tylko nie anonim... tylko nie anonim... i nie byle kto prostaku ziu. Skąd mi przyszlo nazwać Cię prostakiem? Bo pierdoły Pan piszesz.
Maila nie podaje w standardowych formularzach zgłoszeniowych bo poźniej mam tony spamu na skrzynkach (mimo zapewnień, iż adres służy jedynie w celach kontaktowych...)
Jak to kogoś boli to odsłaniam rąbka mojej anonimowości:
akusticMAŁPAwpKROPKApl
Pozdarwiam uży@#$%$ i reszte społeczności sieciowej
-
rzeczywiście ciekawe kto to...
pozatym mam wielki problem którym jest Foxtrot który rowiąze w taki czy inny sposób, jak sie sam nie rozwiąże to go poprostu wywale, skoro jeden użytkownik robi problemy, mogł by to być nawet Jan Paweł II, nie interesuje mnie to
posty z tamtej dyskusji wykasowałem bo i tak nic nie wnosiły do całej sprawy, były żartem, ale jakiś koleś nie zna znaczenia: :-), ;-), :-] szczególnie kiedy usiłuje być "wspaniałomyślny" i pokazywać jak może obejść regulamin
regulamin jest po to by go przestrzegać...
-
Foxtrott poruszył temat kasowania postów, a wy zaczyacie nową dyskusje o sygnaturki. Może i złamał pkt 16 ale po co ruczać 2 sprawy w jednym wątku.
-
bo to była dyskusja o sygnaturki, która wyraźnie oburzyła Foxtrota...
a adminem jestem i to absolutnym ;-) , tyranem jak widać też :-)
-
tez nie wiedzialem ze mysza jest adminem =] hehe. sygnaturki czy kasowanie postow o te 2 sprawy powstal konfilkt. hehe no smieszu mnie ten anonim ;] spoko ja pisze glupoty Ty nic niepiszesz masz 2 posty ;] takze wyjdz z ukrucia to pogadamy jak masz cos do mnie!!! a nie ukrywasz sie, lipnego mejla to sobie kazdy moze zalozyc, masz zapchana skrzynke spamem bo ktos Cie nie lubi ;] ja jakos nie mam takich problemow.
Uprawnienia umieszczania postów