-
Staz
Znalazlem taka mala metode na to kto ile jest na forum tzn jak dawno sie zarejesrowal. Chodzi glownie o oszystow w dzialach sprzedam np gosc jest na foum 2 miesiace a ma 150 postow ;] i niby mozna mu zaufac. Niestety nie ma daty rejestracji, to dajemy kursorem myszki na nicka przy poscie i na dolnym pasku przegladarki ukazuje nam sie http://www.terrarium.com.pl/spis/profile.php?id=967 albo poprostu wchodzimy do profilu goscia i mamy to jako adres. id= ukazuje mniej wiecej kiedy sie ktos rejestrowal. Pewnie wiele osob o tym wiedziala :] ja to jakos ostatnio zauwazylem i moze komus sie przydac.
Pozdrawiam.
-
Re: Staz
To strasznie "stary" jesteś :-)
-
hehe no troszke tak ;] ale nie chodzi mi o to zeby sie chwalic
z 2 strony szkoda ze nie ma daty rejestracji bo mnie to ciekawi kiedy sie zarejestrowalem ;]
p.s dawno Cie nie widzialem dark odezwij sie jak bedziesz na gg.
Pozdrawiam.
-
Ja zarejestrowalem sie jakos 2 lata w sierpniu/wrzesniu bodajze, ale pewien to nie jestem 
-
no ja tez, tylko jakos poczatek zimy(padziernik/listopad) 2 lata temu. Wtedy kupilem 1 kedziora :-) niestety zdechlego.
-
A co ma data rejestracji do zaufania?Jak ja tu sobie pisze od 2 tyg. a zwierzaki mam od 9 lat i nikt we Wrocławiu nigdy do nich zastrzeżeń nie miał to co ,gorszy jestem?Chodzi o podejscie do sprawy i zwykłą uczciwosc a nie ile kto wali po klawiaturze.
-
heh czytamy troche uwazniej. Gdzie ja napisalem ze jak ktos jest na liscie 4265 to oszust?? to taki dodatek przy weryfikacji. i Ciekawostka. Ale zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie narzekal.
-
hehehehe sprytne
-
moge sie nazwac starym wyjadaczem ;P ale pepre to ma fajne ID :PP. Ciekawe skad sie dowiedziales o forum? chyba ze zalozyles je z nookiem =]
Pozdrawiam.
-
Ja mam 7 :P Ale własciwie to 4 jestem po nooku, johno i pepre
a jakoże johno sie tu już dawno nie udziela to prawie że jestem na podium
))
Uprawnienia umieszczania postów