-
Patrzcie na to!!
7481513 (21:47)
czsc masz samice hercules?
Paweł (21:47)
a z kąd jesteś
Paweł (21:48)
i czy jesteś w stanie odebrac osobiście
7481513 (21:48)
a kurwe to kutasie jebany piszesz pod innymi ofertami
Paweł (21:48)
jak tak to mam:0
jeszcze raz takie cos a dostaniesz bana na maske podsieci
i juz sobie nie zalożysz nowego konta , jak to robisz od kilku miesiecy
tak to forum?? Ktoś bezprzerwy mnie gnebi i kasuje mi profile!!
za nic!!
-
Re: Patrzcie na to!!
chlopcze co ty bredzisz? myslisz ze nie mamy nic lepszego do roboty niz zakladac nowe nr gg zeby moc ci nabluzgać? uwierz mi ze jesli ktorykolwiek z adminów bedzie chcial ci nabluzgać to zrobi to korzystajac z wlasnego nr a nie tymczasowego. w miare starannie dobieramy adminów, i wątpie zebysmy wybrali jakiegokolwiek admina ktory byłby takim debilem i głąbem zeby zalożyc nowy nr gg, i sie odkryc ze jest adminem.
zastanow sie co piszesz - chec wzbudzenia zalu/ wspolczucia do twojej osoby jest żalosne, a z kolei dla zadymiarzy nie ma u nas miejsca. wiec albo sie dostosujesz do Naszych zasad albo daj se spokoj.
-
jeżeli ktoś mu takie rzecyz pisze podszywając się pod admina to chyba ma prawo twierdzić że jest to właśnie admin. Zwłaszcza że ktoś kasuje jego konta.
-
Agam właśnie tak jest!! co ja zrobiłem że dziś mi ktoś konto skasował?? i to 10 minut po tym jako wystawiłem posta żeby mi niekasowac konta bo brat chce zrobić sobie tez i że jest napisane że niemozna mieć więcej niż 1 to poinformowałem przeciez tutaj!! a i tak zniknął profil i jeszcze post!!:/
-
ten co kasuje to ja, chyba muszę popracować troche nad swoją kulturą osobistą, co sie ze mną dzieje
, mółgbyś tylko zmienić numer gadu gadu na mój troche bardziej wiarygodne to wtedy byłoby
-
już nierozumiem
-
z calym szacunkiem, ale ani ja, ani nook nie bedziemy tracili czasu na jakiegos rozżalonego użytkownika ktory wlasnie dostal bana. wciaz podtrzymuje swoje ze albo ktos chce adminom narobic smrodu, albo drogi demon sfabrykowal historyjke;]
-
-
aa i jeszcze poleciały moje posty
-
na ktore tak ciężko pracowaleś? daj se spokoj z tymi postami. w swoich odpowiedziach wprowadzasz ludzi w błąd, a ilość odp naprawde o niczym nie swiadczym, i jesli dotąd nie zauważyles, nabijanie po 10-15 postów dziennie jest u nas źle odbierane - nie tylko przez adminów ale również przez użytkowników! dzisiaj od godz 16 nastukales 13 postów;/ zastanów sie nad sobą i przeznacz wolny czas na lekture, a nie udzielanie sie.
Uprawnienia umieszczania postów