Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: sposob na "kedziorkowcow" :-)

ziu
    Guest

sposob na "kedziorkowcow" :-)

Mam pomysl na kedziorkowcow :-)(ostanio stali sie plaga na pajeczakach) Wiec tak trzeba programiste od php. Usatwiamy w dziale pajeczaki
    sensora na slowa np: kedzior, [*nie* *chce* *jesc*] [*moj* *zakopal*] to juz mozna zobaczyz jakie
    slowa sie najczesciej pojawiaja w takich postach. I nastepnie "kedziorkowiec" w swoim poscie
    wciska wyslij i pojawia mu sie ALERT (tabliczka) zeby przeczytal FAQ (ewentualnie link do FAQ) na kolorowo :P
    zeby przypadkiem nie przeoczyli :P i nizej dopiero przycisk wyslij, wyczysc. Jak po takim systemie
    dalej by sie pojawialy takie posty, pojawiala by sie tabelka tylko z info o FAQ bez mozliwosci
    napisania posta.

Tylko pytanie kto by sie podjal napisania takiego systemu.

system.Anti-Kedziorkowiec-2004;-]

Pozdrawiam.

Lu
    Guest

Re: sposob na "kedziorkowcow" :-)

Mysle ze przyrost postow nie jest tak duzy zeby trzeba bylo zastepowac adminow skryptami.
    Ale rzeczywiscie duzo ostatnio pytan na ktore odpowiadaja FAQ'i.

Pozdrawiam

Atrax Robustus
    Guest

To mialoby tez pewne wady.
    np.
    "w ostatnim artykule, ktory pojawil sie na stronie x wyczytalem, ze po podaniu substancji y, pajaki nie chca jesc". To co tu pisze, to oczywiscie bzdura, ale to taki przyklad.
    System bedzie eliminowal kedziorkowcow, ale zapewne takze zmuli takze prace w wypadku bardziej doswiadczonych uzytkownikow.

Ja wciaz uwazam, ze kasowanie w zupelnosci styka )))
    Chociaz jak na razie, Twoj pomysl jest chyba jednym z najlepszych, jakie tu do tej pory padly odnosnie tego tematu.
    Jednak wady tez ma.
    Zreszta taki programista tez nie napisalby skryptu w czynie spolecznym i policzylby sobie troche za to... chyba ze dla dobra forum taki myk....

Atrax Robustus
    Guest

Jezeli juz teoretyzujemy, to o wiele lepszy bylby filtr.
    Uzytkownik wpisuje sobie, jakich watkow (z jakimi slowani) nie chce ogladac i git.

Jednakze podejrzewam, ze taka reorganizacja forum bylaby troche pracochlonna i kosztowna, wiec uwazam (przynajmniej na dzien dzisiejszy) to za zbedne.

Z mojej strony: "chodzmy, zrobcie )"

ziu
    Guest

nie wiem wlasnie trzeba by bylo sie napocic zeby dobrze to ustawic. Ale np taki gosc co chce napisac co innego z urzyciem wyrazow ktore uzywaja "kedziorkowcy" dalby wyslij i post by poszedl. Ale masz racje ze narazie styka wsumie kasowanie, ale jak cos mysl jest. A co do zaprogramowania tego to mysle ze znalazlby sie ktos kto zrobilby to za darmo. :]

juraviel chyba mi sie kiedys chwalil ze potrafi pisac w php :P

Pozdrawiam.

FURUS
    Guest

albo obok pajeczakow zrobic forum KEDZIORKI i na czerwono je zaznaczyc z podpisem TWOJ KEDZIOREK NIE JE OD 2 DNI? TO FORUM JEST DLA CIEBIE

Atrax Robustus
    Guest

Chciales powiedziec: "Ty byc ogorek? To byc forum dla Ty" )

robert.p.
    Guest

A "kędziorkowcy" to nie ludzie?Nie każdy jest obcykany w temacie i po to jest forum zeby móc sie zapytac.Jak ktos nie chce to nie musi posta czytac i tyle.Lepiej nie dzielic ludzi na równych i równiejszych bo nigdy nie wiadomo po której stronie nas zakwalifikują.Początki zawsze są trudne a każdy kiedys od tego przysłowiowego "kędziora" zaczynał.A kiedys nawet netu nie było i trzeba było sobie radzic.Tak ze polecam troche wyrozumiałości dla początkujących.I bez nerw oczywiście

Ploplek
    Guest

Sam jestem początkujący i mam Kędziorka. A FAQ nie odpowiada na WSZYSTKIE pytania. Jest spoko jeśli chodzi o większe osobniki, ale małe??? Jak w takim pojemniku na mocz upchać termometr, higrometr i całą masę innych ustrojstw??? Pytań jest więcej niż wam się wydaje. Najpierw "zupgrejdujcie" FAQ a potem odsyłajcie tam "małowtajemniczonych". "Kędziorkowcy" nie dajcie się!!! :-P

Dark Raptor
    Guest

> Jak w takim pojemniku na mocz upchać termometr, higrometr i całą masę innych ustrojstw???

A po co to wszystko (chyba, że to żart - to nie załapałem)? Nawet u dorosłych da się spokojnie wszystko utrzymać na oko :-)

A do "kędziorkowców" nigdy nic nie miałem. Może przydałby się update do FAQ, ale jak dla mnie wszystko tam już jest na miejscu.

Uprawnienia umieszczania postów