-
Po co te "drzewa"???
Dlaczego wszystkie działy nie wyglądają tak jak "Terrarium". Elegancko widać wszystkie odpowiedzi. Moim zdaniem tak byłoby dużo lepiej. Co o tym sądzicie??
-
Re: Po co te "drzewa"???
Mi jakos te "drzewa" nie przeszkadzaja.
-
Mi też nie są nawet lepsze niż tak jak "Terrarium" przynajmniej nietrzeba przewijać nieskończenie w dół...
-
Przeciez zawsze pod postem jest opcja zeby kazdy mogl sobie ustawic jak mu wygodniej, ja osobiscie wole drzewka 
-
i drzewka lepsze bo widac kto komu odpowiada.. inaczej bylby totalny chaos przy wiekszej ilosci odpowiedzi..
-
Tez tak mysle. IMHO wyswietlane plaskie ssie.
-
Ja tam używam płaskiego wyświetlania bo moge sobie wygodnie usiąść i tylko przewijać cały czas czytając, a tak to musze klikać w odpowiednie.
-
Ja mam płaskie. Nie trzeba tyle klikać :P
-
jak masz wole to ustaw sobie żeby Ci sie drzewko nie wyświetlało.
Dla mnie drzewko jest o wiele wygodniejsze niż płaskie wyświetlanie.
-
Ja tez wole o wiele bardziej "drzewo". Tak to wiadomo kto do kogo pisał, oraz nie laduje Ci sie cala strona! Szczegolnie czasami trzeba dlugo czekac na to gdy ma sie lącze zapchane :/ Wg mnie drzewo jest o wiele bardziej wygodne, no a jak komus nie pasuje to moze sobie przelaczyc na wyswietlanie plasko! Wiec wogole nie mam pojecia po co byl ten temat zakladany? Wpierw sie zapoznaj z forum, zobacz jak ono dokladnie dziala, potem pisz swoje uwagi i sugestie na jego temat...
Uprawnienia umieszczania postów