Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Tradycyjnie Krakow

Tradycyjnie Krakow

Tradycyjnie jak w kazdy drugi piatek miesiaca, 12.grudnia w pubie Kulturalnym przy ul. Szewskiej odbedzie sie spotkanie terrarystow wszelkiej masci... i orientacji... hodowlanej. Hihihihi... Serdecznie wszystkich zapraszamy. Bedziemy mogli we wspolnym gronie zakonczyc rok, ktory dla jednych byl bardziej a dla drugich mniej udany. Spodziewamy sie licznego przybycia.
    Ogłoszenie pisze w imieniu Sułka, zeby zaraz nie znalazl sie jakis chetny i zaczał mi wytykac, ze nie je sie tym zajmuje. Pan Sułek jest obecnie zajety przygotowaniami do giełdy w Swietochlowicach.
    Jeszcze raz wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy.

Re: Tradycyjnie Krakow

hmm 12 jest w niedziele, to wkoncu kiedy mam sie zjawic pzdr

Spotkanie jest w ten piatek w Pubie Kulturalnym o godzinie 20.00.
    Zapraszamy wszystkich terrarystów.
    Pozdrawiam Azazzell

super, no to widzimy sie w piatek

wolanga
    Guest

zglaszam swoja obecnosc
    a bedzie ciasto ? a moze przynajmniej plastikowe widelce i papierowe talerzyki .... ?

pozdrawiam Aga W.

heheheh Aga, Ty lepiej juz nie baw sie widelcami bo nie bede siedziec kolo CIebie :P

_RegiuS_
    Guest

za pewne jak zwykle bedzie exta zlot, wiec na pewno bedziemy.

... o dzięki Ci wielka emko za informację a jeśli chodzi o spotkanie to cosh... chetnie bardzo się zjawię lecz niestety nie jest to zależne odemnie tzn. jak będę pracować to mnie nie będzie jak nie będę to będę :P ale czy będę czy nie będę będę wiedzieć dopiero w czwartek ale mam nadzieję, ze nie będę...
    ujmę to w ten sposób: jak będę to Cię emko droga będę molestować telefonicznie jako iż w krakowie wieki nie byłam <tak wiem, wstyd mi > i pojęcia nie mam gdzie wyżej wymieniona ulica się znajduje < powyższym uprasza się o nietłumaczenie mi gdzie to jest bo po pierwsze zapomnę a po drugie mam taką orientację przestrzenną, ze pewnei trafię wszędzie ale nie tam gdzie powinnam :] >
    kończąc moje bezsensowne wywody pozdrawiam wszystkich cieplutko licząc na szybkie ujrzenie oraz gdyby się nie udało życzę owocnej giełdy świętochłowickiej na której mnie tradycyjnie nie będzie oraz coponiektórym dobrego samopoczucia w poniedziałek bo jak wiadomo z tym dniem "po" różnie bywa...

Bede.
    1 raz
    pozdrawiam Wszystkich.

zawsze musi byc ten pierwszy raz zapraszamy serdecznie

Uprawnienia umieszczania postów