Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Opis T.blondi

Mieszany widok

Zibi
    Guest

Opis T.blondi

Wlasnie przeczytalem sobie po raz kolejny opis T.blondi i dopiero teraz zauwazylem takie zdanie: "Jest jedynym przedstawicielem swojego rodzaju Theraphosa." Jest jednak jeszcze jedna Theraphosa - T.apophysis. Mozna by poprawic

Zibi
    Guest

Re: Opis T.blondi

Zapomnialem dodac, ze opis ogolnie fajniutki. Inny niz reszta

Zibi
    Guest

I co z tym opisem, zmienicie blad?

ironkapela
    Guest

Chyba maja gdzies ten blad :/

Zibi
    Guest

Chyba tak...

coolary
    Guest

Prześlij swoją uwagę autorowi opisu. On powinien to poprawić i przesłać administratorowi.

chrzanu
    Guest

widać że administracja zajmuje się tym forum pełna parą. Nie dość że NOOK usuwa konta i jeszcze banuje ludzi za nic to nawet nie chce mu się poprawić pomyłki lub odezwać na forum że pogada z autorem opisu.

Nook
    Guest

chrzanu napisał(a):

> widać że administracja zajmuje się tym forum pełna parą. Nie
    > dość że NOOK usuwa konta i jeszcze banuje ludzi za nic to nawet
    > nie chce mu się poprawić pomyłki lub odezwać na forum że pogada
    > z autorem opisu.
    >

masz jakieś dowodym bo według mnie to są pomówienia, jak nie pasuje Tobie forum to najlepszym wyjsciem bedzie nie korzystanie z niego - uniknie się wówczas nieprzyjemnosci zwiazanych z lamaniem regulaminu i jego konsekwencjami. widzę że posta pisałeś o 15, szkoda ze nie pofatygowales sie przed napisaniem zeby sprawdzic opis bo od okolo 12.30 poprawki sa juz naniesione [ podziękowania Zibiemu za znalazienie błędu ] . Szkoda że tak pozno zobaczyłem tego posta

ziu
    Guest

Nie rozumiem wiekszosci osob, nie podoba sie, a siedza!. Chrzanu nie podoba Ci sie zmien forum prosta sprawa, a nie narzekasz. Myslisz ze admini nie maja co robic tylko caly czas lukac na posty? Wiekszosc ludzi ma prace, szkole, zycie prywatne.

Pozdrawiam.

Adamek
    Guest

popieram ziu !! Nook ma swoje życie to jego stronka on ją założył opłaca ją itp. Jak był pomysł wpłaty kasy na stronke to kilka osób wpłaciło a marudzic to by wszyscy chcieli. Jak chcesz możesz swoje forum zrobic i tam banowc i kasowac posty do woli a ja nie sądze że nook robi to do zabawy !!
    PS. Nook pisałem ci maila o blędach w opisie kamka jemeńskiego zmiń chociaż ilosc składanych jaj bo wynosi koło 30 szt a nie 90 no a młode po wylęgu mają 2-3 cm a nie 7 i warto by bylo dopisac że łatwo sie rozmnaża ale dużo modych po wylęgu pada no chyba tyle

Uprawnienia umieszczania postów