-
Re: zbiórka przed giełdą, katowice, dworzec PKP
dobra, wiec jak narazie wszystkim pasuje wczesniejsza godzina... ciekawe jak z reszta zadeklarowanych. Ekipa ze spotkania sobotniego zapewne nie bedzie miala nic przeciwko, wszak beda w katowicach juz Jesli sie myle prosze mnie poprawic. Chopoki z Pily tez beda wczesnie, wiec tez im zapewne pasuje... a jak reszta?? jakies przeciw? prosze sie z tym pospieszyc, gielda za 2 dni...
-
-
dupa zbita.. jak zwykle caly plan poszedl sie .... przybywam do katowic rano w niedziele dopiero. jak sa zmiany co do godziny gieldy moge byc o 8.44 na dworcu. i tyle.. jestem zly...
-
werni to ci pasuje, bo taksie bedziemy zbierać mniej wiecej.
-
Mnie tam pasuje. Szkoda tylko że tak późno wyszło zarządzenie. Proponuję jechać tramwajem o 9:31 bo wcześniejszym raczej nie ma sensu. Po pierwsze mogłoby to być dość niewygodne dla niektórych dojeżdżających (np. dla mnie - autobusem byłbym w Katowicach zgodnie z rozkładem 8:59, czyli na styk, a trzeba wziąć poprawkę że się może spóźnić nawet 10 minut), a po drugie po co stawiać się na giełdzie pół godziny przed czasem. W Świętochłowicach nawet porządnej knajpki nie ma tak żeby było blisko przystanku tramwajowego i giełdy, żeby sobie można było poczekać :/
-
wiec jak narazie doszlismy do tego ze najlepiej tramwajem o 9:31. Jak narazie wszystkim pasuje. Mamy jeszcze pare godzin zeby zobaczyc czy napewno wszystkim.
-
Ja tam bede o 11.40 Bede musial sie pogodzic z tym, ze najlepsze kaski z gieldy zostana wykupione zanim na dobre sie pojawie.
Do zobaczenia na gieldzie i w Tawernie
-
dobra, uznaje temat za zamkniety, zbórka zaczyna sie od okolo 8:30 i trwa do około 9:15. Tramwaj jest o 9:31. Jesli ktos ma jeszcze jakies pytania niech dzwoni do mnie na 888903100. To tyle, do zobaczenia rano. Niech mocz bedzie z wami.
Uprawnienia umieszczania postów