-
my tu gadu gadu, a gdzie admini?
To jest kierowane do adminów tego serwisu.
Słuchajcie, jako że ten dział na forum (serwis terrarium.com.pl) ma służyć wygłaszaniu naszych opinii, sugesti i takie tam, myślę, że powinniście również włączyć sie do dyskusji. Odnosze wrażenie że można sobie tutaj dyskutować, że coś jest zbędne, że coś by sie przydało zrobić, a wy itak nie reagujecie. Może co jakiś czas podsumowywalibyście nasze sugestie i uwagi?
Nie pisze tego po to żeby być hamskim czy coś w tym stylu, poprostu uważam że nie ma jako takiego kontaktu adin-user jeżeli chodzi o strone techniczną... Taki mój mały apel 
-
Re: my tu gadu gadu, a gdzie admini?
Zgadzam sie. Prawie wszystkie propozycje sa bez odzewu adminow:/
-
-
no i zaś to samo. My se tutaj możemy popierać, a odzewu dalej brak 
-
witam! co prawda jestem tylko operatorem czatu i prowadzę dział TV, ale myślę że mogę się wypowiedzieć odrobinkę
Z tego co jestem zorientowany to głownym powodem braku odzewu na wasze sugestie jest brak kasy na serwer. nook i tak robi co sie da zeby stronka jakoś chodziła wiec teraz nie można jej za bardzo zawalać. I tak ciągle są zawieszane zdjęcia itp. Jeśli jest inaczej to niech juz sam nook się wypowie.
Pozdrawiam jesli ktos ma jakieś sugestie odnośnie działu TV zapraszam do pisania e-mail-i na adres zamieszczony w dziale TV czyli inneczasy@terrarium.com.pl lub inneczasy@op.pl ale poczta z onetu jest z rzadka odwiedzana.
Uprawnienia umieszczania postów