-
ogłoszenia matrymonialne
możeby by zrobić jakiś dodadkowy dział na forum(w części gielda) w którym były by ogłoszenia typu: oddam samca B. albopilosum w celach rozpłodowych za pół kokonu... , pani modliszka poszukuje pana modliszki...
takie ani sprzedam ani kupie, tylko właśnie wyporzyczania/wymiany w celach rozplodowych. teraz te ogloszenia pojawiają się we wszystkich działach "giełdowych" i ciężko sie połapać a tak była by jasna sytuacja
co wy na to?
-
Re: ogłoszenia matrymonialne
już to zaproponowałem w poście poniżej dot. forum szyszkowce 
-
Całkiem dobry pomysł.
Nawet hodowcy owadów co jakiś dokonują wymiany w obrębie gatunku/podgatunku w celu uniknięcia negatywnych skutków chowu wsobnego.
-
Wg mnie nie było by złe jeśli tylko nie było by to kolejne martwe forum na którym są 2 posty na tydzień
-
nawet gdyby miały być dwa posty na tydzień... Nie ma jeszcze takiego działu (nawet jakby chciał na siłe podpiąć pod jakiś to ciężka sprawa), więc całkiem fajnie by było jakby powstał. Tak jak to sugerowałem wcześniej - zamienić forum szyszkowce na 'matrymonialne' i będzie elegancko 
-
A moim zdaniem niepotrzebne jest ani "szyszkowce" (zalicza sie to do jaszczurek) ani matrymonialne. Na taki dzial nie ma az tak wielkiego zapotrzebowania i co jakis czas jak ktos potrzebuje to mozna ogloszenie zamiescic w "gielda". Nie wymyslajcie na sile kolejnych dzialow, bo im wiecej sie ich robi tym mniej forumowicz czyta.....To moje zdanie 
-
Tak Mikka, szkoda tylko ze do dzialu giełda tez mało kto zaglada. Jedyna dyskusja jaka sie tam moze powstac to dyskusja typu:
" Ktoś mnie zrobił w buca" ( przepraszam za słowo)
" Nie kupujcie u tego"
Taka prawda
-
Jak ktos naprawde chce znalezc partnera dla swojego zwierzaka to znajdzie i bez dzialu "matrymonialne"
DLA CHCACEGO NIC TRUDNEGO 
-
A jak ktoś chce kupić zwierzaka, to i tak kupi i nie potrzebne mu działy forum "Kupię", "Sprzedam", "Giełda"... :>
Uprawnienia umieszczania postów