Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: 2 nowe fora

Baku
    Guest

2 nowe fora

1. raporty ugryzień
    2 raport rozmnarzania

przyfało by sie coś takiego :P

w pierwszym by sie opisywało własne odczucia jak by nas coś dziabło
    a w drugim dokładny opis od zapłodnienia do młodych

xol
    Guest

Re: 2 nowe fora

Tja, a zaraz ktoś zaproponuje "raporty oswajania" albo "raporty wylinki" albo nie wiem co jeszcze
    Jeżeli już ma być nowy dział (a nie wiem czy jest potrzebny), to może ogólnie "doświadczenia hodowlane" - tu można wrzucić wszystkie "raporty".

Baku
    Guest

i sie zrobi burdel

a jak dla mnie bardzo pomocne było by przeczytać sobie pare " przebiegów " ao zapłodnienia do nimfy w momencie gdy sam zamierzam coś rozmnorzyć ...

MareQ
    Guest

od tego masz podział na 'węże' 'jaszczurki' 'żółwie' a dla najbardziej popularnych zwierzaków odrębne listy dyskusyjne (np. gekon lamparci)

A idąc dalej Twoją myślą można by zrobić dział 'raporty z budowy terra' 'raporty z odchodów zwierząt' 'raporty o kosztach za energie' 'raporty o głupich pomysłach' itd.

Jak narazie to nie widze potrzeby tworzenia nowej listy dyskusyjnej. Jedyne co mi przychodzi do głowy to ew. zlikwidowanie forum 'szyszkowce' bo tam naprawde nic sie nie dzieje...

stopa
    Guest

Moim zdaniem to bez sensu...gdzies juz padla propozycji i ja juz bym predziej byl za, aby utworzyc dzial MATRYMONIALNY

wienio
    Guest

popieram MareQa o zlikwidowanie grupy szyszkowce

Baku
    Guest

niee bo jak umieszcze post o rozmnazaniu to albo zostanie zaśmiecony albo opadnie na duł , a w takim odrembnym orum nikt by ie śmiecił a i by łatwo to bylo znaleśc :]

:]

MataManX
    Guest

dzial martymonialny :P pewnie własciciele więcej oferowali w nim niż zwierzęta :P

Uprawnienia umieszczania postów