-
Nook - prośba
Mam mała prośbę aby zmienic w moim profilu wiek - nie wiem dlaczego ale nie moge tego zmienić i prawdopodobnie zaszła jakaś pomylka gdyż mam 31 lat a nie 3 lata. ( Dreex- Wielkopolska ) Pozdrawiam
-
Re: Nook - prośba
A co ci zależy, jedynka wte czy wewte
-
Ott i nie doczekałem sie ...... a prosiłem o to z prostych względów - kiedys małolat robił sobie jaja ze mnie bo myslał ze ma do czynienia z rówieśnikiem.....po czym naubliżał mi . Widocznie administrator ma ważniejsze rzeczy - tylko nie rozumiem w takim razie po co dział _SERWIS skoro ma nas gdzieś.
-
może ma co innego do roboty.. a może nie miał czasu żeby tutaj zajrzeć... któż go tam wie
-
dreex wrote:
kiedys małolat robił sobie jaja ze mnie bo myslał ze ma do czynienia z rówieśnikiem
Pierwszy raz spotkalem sie w takim razie z 3 latkiem obslugujacym komputer, Internet, potrafiacym slowem pisanym wysmiewac innych!
To jakis geniusz, mamy zdolnych mlodych Polakow
-
No właśnie stąd pomylka - ze wiek byl 3 lata - wiec chłopak pomyślał ze ktoś sobie jaja robi więc "pojechał" ze mną jak z równym - a w końcu w moim wieku juz chyba
nie wypada sobie jaj robić . Pozdrawiam i dziękuje administratorowi za poświęcenie uwagi
-
E tam, nie wypada jaj robic. W Twoim wieku zaczynasz nowe zycie
-
Uprawnienia umieszczania postów