-
FORUM REGIONALNE
Wyskakuje z pomysłem, czy nie warto zrobić regionalnych forum.
-
Re: FORUM REGIONALNE
tak i u mnie z województwa na nim aktywny będę ja, Rosea, SMITI, McLuka i moze jeszcze z 3 osoby jaki ma sens takie rozdrabnianie
-
Albo ja i wojewodztwo opolskie...:| Z tego co wiem regularnie na tym serwisie z mojego wojewodztwa tylko ja jestem... Mialoby to sens gdyby pogrupowano po kilka wojewodztw w jedno, np śląskie z opolskim, dolnoslaskie z lubuskim... Ale po co komplikowac zycie na forum??
-
myślę, że jednak nie warto ;/ pomysł raczej kiepski i zapewne nikomu sie nie spodoba (chyba że ktoś walnie tutaj komentarz naprzekór wszystkiemu żeby mi sie głupio zrobiło :P)
-
nierozumiem wogóle pomysły, niby o czym miały by tam być prowadzone rozmowy?? o zabytkach danego regionu??? bo jesli załóżny bedzie z tego regionu 5 terrarytów i będą sie zajmowac pająkami , węzami, płazami, a inny może zwięrzętami karmowymi , to o czym beda oni przepraszam gadać???
-
No wiesz ode mnie z samego miasta jest 40 osób. więc nie rozmawialibyśmy chyba o zabytkacj...;]
-
ale weś poprawkę na to że nie w każdym mieście/regionie/województwie jest terrarystów od groma. Dla mnie a za mnie to możecie sobie robić 'regionalne', w krakowie jest terrarystów baardzo dużo (chociaż mogło by być więcej). Tylko że w całej tej imprezie chodzi o to żeby każdy z każdym wymieniał sie doświadczeniami.
-
u nas w zachodniopomorskim jakby ktos zajrzal do spisu tez by powiedzial ze nie ma nas duzo... a jednak sie zgadalismy, spotykamy sie i mamy wlasne forum tzw."robocze" tylko ze tam umieszczamy informacje na temat spotkan, kupna-sprzedazy, jest lista kontaktowa (tylko ze nie ma na niej wszystkich ludzi przychodzacych na spotkania, musze zrobic chyba liste obecnosci
a poza tym jest oczywiscie dzial luzny gdzie mozna gadac o byle czym
ale doswiadczeniami i oczywiscie pomyslami jak ozywic nasze miasto (bo po to glownie jestesmy) wymieniamy sie na zywo. poza tym nie zmienia to faktu ze wszyscy jestesmy podłączeni pod to forum jak rowniez stronke terrarystyka.com.pl bo to przeciez skarbnica wiedzy dla terrarysty...
-
Nie rozumiem troche podejscia.
Jak ktos chce sobie robic regionalne forum, niech sobie znajdzie serwer, wbije PHPBB i juz. Ba, potem moze nawet pojsc o krok do przodu i postawic forum miastowe, forum uliczne, forum osiedlowe, forum blokowe lub domkowe, forum klatkowe, forum pietrowe, forum mieszkaniowe, forum pokojowe etc.
-
hehe forum domkowe mam na lodowce, przypinane magnesami
takie fora regionalne to bardzo dobra rzecz jesli chodzi o spotykanie sie ludzi z jednego miasta, natomiast oczywiste jest ze nie bedzie tam dzialow typu plazy, gady, legwan zielony itd. - od tego jest to forum
Uprawnienia umieszczania postów