Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 139

Wątek: TO ZNWU TY NOOK???

Foxtrott
    Guest

Re: TO ZNWU TY NOOK???

z ust mi to wyjąłeś aIan
    nie dostałem odpowiedzi czemy tamten post o paorotce nie poleciał na forum o roślinkach i czymże bardziej z tym forum związany niż mój... argumentów brak??
    jesli jestm niedouczony i źle umieszczam posty wskazcie mi tą, subtelną jak sądze, różnicę.

meg11
    Guest

aIan wystaryczło do profilu zajrzeć i wszystko jassne..
    słów brak:/
    zastanów się dzieciaku nad słowami którymi określasz najważniejszą postać serwisu - Nooka, gdyby nie on, niczego by nie było, a ty i reszta ludzi korzystających ze strony zamiast zdobywać wiedzę terrarystyczną mieli byście jedno wieelkie g****, więc może trochę szacunku się należy..
    admini są od pilnowania porządku, a gdyby nie oni ze strony dawno zrobiłby się jeden wielki śmietnik i nikt by tu nie zaglądał.

Post o paprotce został, ponieważ człowiekowi była potrzebna w miarę szybka odpowiedź, wiedzisz chyba że nie jest to jeden z nic nie wnoszących postów na forum typu (cud, czy jak to się mogło stać..)
    Użytkownik napsał najpierw posta na legwanach, ale nikt mu tam nie odpowiedział..
    więcej chyba nie muszę tłumaczyć..

Jeśli Ci nie pasują zasady obowiązujace na serwisie to droga wolna, przedszkolaków nie potrzebujemy.

rosea
    Guest

Re: TO ZNOWU TY NOOK???

chyba pomyliłaś meg11 przedszkole z gimnazjum. niezawsze młodszy człowiek musi być głupszy od starszego. proszę o lepsze traktowanie młodszych terrarystów, ale niech młodsi też się zastanowia dobrze przed napisaniem czegoś na forum

Nook
    Guest

odkąd Foxtrott jest na forum ciągle są z nim problemy, wogóle nie stosuje się od regulaminu, wątki umieszcza gdzie mu się podoba i jeszcze mu coś nie pasuje...

nawet ten post umieścił na liście terrarium, mimo że na takie posty jest lista serwis terrarium.com.pl, zabawny gość

Foxtrott
    Guest

umieściłem go tutaj, żebyś mógł znowu sobie poprzenosić. ale tak na poważnie, to świerszcze czy krocionogi zaliczasz w tym wypadku do zwierząt karmowych??
    Niewiem nook, czymże Ci za skórę zalazłem...
    kiedy zwróciłem się do Ciebie("jako do najważniejszej i wszechmogącej tutaj osoby") w sprawie o pomoc odnośnie Chudego, olałeś mnie na całej linii i dopiero kiedy nie przestawałem Ci głowy suszyć raczyłeś coś zrobić.

za trudno powiedzieć, ze za mną nie przepadasz?????
    to normalne i było by to uczciwsze niż ściemnianie o niestosowaniu się do reguł, bo o dziwo tylko Ty masz ze mną problemy. żaden inny admin się nie skarży. tylko na tym forum daję niestosowne posty...

a teraz trochę z innej beczki. nie dało by się zrobić takiej opcji, ze piszący mógłby ustawić, że jego post sam zniknie po określonym czasie??

KORSAKOW
    Guest

to niebyły jedyne fora na których ten gość napisał ;-D

KORSAKOW
    Guest

chodzi mi o ten post o paprotce ;-)

KORSAKOW
    Guest

Re: TO ZNOWU TY NOOK???

IMHO obe strony mają troche racji, ale to nie moja sprawa ;-)

Nook
    Guest

przecież to był post dot. świerszczy, a o krocionogu to bylo tylko odwołanie, głównie pytanie dotyczyło świerszczy. Czemu sie denerwujesz, poczytaj regulamin to nie bedziesz miał powodów żeby się denerwowac

Jaca
    Guest

Hehe, nie zapisałaś się przypadkiem meg11 na grupę dyskusyjną totalizm? Serdecznie polecam, ciekawe przypadki można tam zaobserwować ))

Uprawnienia umieszczania postów