-
TO ZNWU TY NOOK???
jakiś dowcipniś przeniósł mojego posta
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=1875&t=1875
na forum oi zwierzakach karmowych!!!!!!!!
ktokolwiek to zrobił lekko przesadził!!!!!! podejżewam Ciebie Nook, bo Ty lubujesz się w zastrówaniu mi życia.
niech ten idiota sie przyzna jesli ma odwage wytłumaczy jaki związek ze zwierzakami karmowymi ma mój post!!!!!!!!!!!
-
Re: TO ZNWU TY NOOK???
Moze tak, zwiazek ma ale bardzo luzny, wiec tez sadze ze karmowki to nie to forum
-
a ten popapraniec koniecznie chciał się wykazać. szkoda tylko, że teraz odwagi mu brak się odezwać!!!!
-
poparaniec? idiota? czlowieku czy ty masz po kolei we łbie? nie podoba sie? droga wolna! a nie jeszcze sie plujesz ze ktos ci posta przeniosl... jestes tutaj gosciem, korzystajacym z czyjejs uprzejmosci, i jeszcze ludzi wyzywasz? zastanow sie nad sensem swojego istnienia jesli nie potrafisz pohamowac emocji, tymbardziej ze zanim napiszesz musisz pomyslec, i masz mozliwosc przemyslenia tego co chcesz napisac.
-
może jestem gościem, ale czemu wszyscy Ci goście nie są traktowani jednakowo???
czemu post http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=12092&t=12092 nie polecial na forum o roslinkach??? jestem lekko wpieniony, bo jakaś magiczna siła wywala z tego forum wszystkie moje nowo rozpoczete tematy. nie dziwne??
a może po prostu mam manie prześladowczą?
-
ja sądze ze to jednak ta mania.. albo jestes wyjatkowo trudnym przypadkiem i wyjatkowo czesto nie potrafisz sie dostosowac do regulaminu.
-
Spoko - czasem różne dziwne rzeczy się na Forum dzieją.
-
"jedną z reakcji paranoicznych jest paranoia persecutoria czyli obłed prześladowczy..
tą postać obłedu endogennego cechuje pojawienie się osoby 'prześladowcy', który jakoby osaczył chorego siecią tajemnych i podstępnych zachowań, wszelkie niepowodzenia życiowe, chory traktuje jako wynik wrogich, szatańsko chytrych, zamaskowanych działań jednego człowieka lub całej szajki. Chory broniąc się atakuje swoich domniemanych wrogów we wszelki dostępny sposób, paszkwilami, donosami, listami obraźliwej treści itd."
..to fragment mojej pracy dyplomowej, Foxtrott nawet w miarę celnie określiłeś stan swojego umysłu..
-
WOW meg ... mgr-a masz w kieszeni ... wiem coś o tym ... 
Pozdrawiam
-
poparaniec? idiota? czlowieku czy ty masz po kolei we łbie? nie podoba sie? droga wolna! a nie jeszcze sie plujesz ze ktos ci posta przeniosl... jestes tutaj gosciem, korzystajacym z czyjejs uprzejmosci, i jeszcze ludzi wyzywasz? zastanow sie nad sensem swojego istnienia jesli nie potrafisz pohamowac emocji, tymbardziej ze zanim napiszesz musisz pomyslec, i masz mozliwosc przemyslenia tego co chcesz napisac.
------------
pozdrawiam
piotr
pepre@gekonlamparci.com
W odpowiedzi...
Gościem no tak ale wy tu jesteście gospodarzami a zachowujecie się jak małe dzieci to ma być portal terrarystyczny a nie dla przedszkolaków chodz tak sięadmini zachowują. Dosłownie jak dzieci byle komuś cośprzenieść. Wy jesteście tacy mądrzy bo co możecie banować itp.. ? już miałem bana na poł roku i huj korzystałem z terrarystyka.com.pl i jakoś było mi dobrze więc..... mnie to rybka
"poparaniec? idiota? czlowieku czy ty masz po kolei we łbie?" ta moim zdaniem nook to idiota może to za mocne słowo ah... należy mu się a ja sądze że foxtroot ma pokoleji we łbie
Jeżeli to jet jego zwierzątko hodowlene a przenoszą je na forum na karme to ..... to tak jak byś pepre o swojej matce napisał
a przenieśli by ją na forum "sabat czarownic" he... he... !
Uprawnienia umieszczania postów