Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Pytanie o Świętochlowice ??

Mieszany widok

Gienio_hydraulik
    Guest

Pytanie o Świętochlowice ??

Mam pytanie jak byliscie kiedyś na tej giełdzie to ile braliscie ze sobą kasy bo wybieram sie tam poraz pierwszy i niewiem ile kasy mam wziąc ?? Bardzo prosze też o wiadomości o tym co kupiliscie. pozdrawiam gab

Re: Pytanie o Świętochlowice ??

No chyba nie masz zamiaru kupywać tego co wszyscy kupywali :/ +Ceny są różne w większości stosunkowo niskie. Weź ile masz a wydasz ile będziesz chciał.

Gienio_hydraulik
    Guest

No nie ale chciałem sie zaorientować co ile kosztuje . I nie mam zamiaru kupowac zwierząt spowodu mody. I co ma najwiekszo popularność.

Byłem na I i IV giełdzie i zawsze uważałem że miałem za mało pieniędzy, jednak mój poprzednik ma rację weź tyle ile masz a wydasz tyle ile będziesz chciał. Węże są od kilkudziesięciu do kilkuset złotych sa również gatunki powyżej tysięca złotych i więcej, jaszczurki tak samo od kilkudziesięciu do kilkuset złotych , pająki w zasadzie od 10 do kilkudziesięciu złotych itd. nie ma zbyt dużej różnicy niż ceny w sklepach, bo sprzedają w większości te same osoby, jedynie od indywidualnych hodowców można coś za fajne pieniądze kupić - powodzenia i udanych zakupów - czius!

Gienio_hydraulik
    Guest

Wielkie THX, ale czekam teżna więcej informacji. Najprawdopodobniej kupie se kedziora i modliszke . Jeszcze raz THX i tym co sie jeszcze wpiszą.

Proste. Ogromna wiekszosc z ludzi, ktorzy sie oglaszaja w dziale sprzedam, bedzie w Swietochlowicach. Zajrzyj tam, a zorientujesz sie, jakie mniej wiecej ceny beda na gieldzie.

Uprawnienia umieszczania postów