Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 49

Wątek: Świetochłowice a może cos wiecej?:))

Re: Świetochłowice a może cos wiecej?:))

po co 2KC :> Najlepszy sposob na kaca to piwo Wiec przed sama gielda jeszcze sie coś przechyli :>

whops, sory, zapomnialem sie przelogowac, to co pisala Daria mialem napisac ja :P:P:P :>

Widze że będzie impra jak cza ale lepiej znajdźcie jakiś nocleg (niemam zamiaru spać na dworcu) Rammstein nie będzie pił ale jaja w życiu ci w to stary nie uwierze BUAHAHAHAHA (dobry żart)

Na serio Kubusiu-siu
    Mam ogromna nadzieje, ze mimo Twojego towarzystwa Asia sie ze mna wybierze...na trzy, cztery...wszyscy ja prosimy come on

taaa, przyjdz, chce cie poznac

Jeśli chodzi o nocleg to najtańszy w pobliżu podobno jest Hotel na głównej drodze między Chorzowiem a Świętochłowicami.

Witam!
    Plan wstepnie jest taki:> kolo 11/12.00 w sobote(11.12.2004)meldujemy sie w skladzie 4/5 osobowym w Katowicach...
    Musimy jeszcze dograc nocleg i sugerujemy bysmy sie spotkali pod zegarem w Kat. o godz 16.30/17.00...co do imprezy to sa 2 warianty:
    1- Liczymy na osoby z Katowic,ze beda wiedzialy gdzie mozna sie pobawic do rana
    2- jesli znajdziemy dobry nocleg to mozemy zalogowac sie u nas.
    Sa jakies inne propozycje??
    Pozdrawiamy "Ekipa Wroclawska"

Au! Masa, o której Ty chcesz z tego Wrocka wyruszyć?? Toż to noc ciemna jeszcze bedzie... :]

wiec... ja niestety musze odwolac moja obecnosc... cos mi nagle wypadlo, niestety, zobaczymy sie dopiero w niedziele rano.

Werni..spokojnie po 9 rano mamy pociag..11 z hakiem ladujemy w katowicach

Uprawnienia umieszczania postów