Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Pare uwag

Black
    Guest

Pare uwag

Nowa szata mogla by byc i kolori chodz stare byly ladniejsze, moe to przyzwyczajenie.
    brakuje tak jak kiedys spis dzialow, spis tematow, nowy temat, odpowiedz, imfo itp (nie pamietam co tam bylo) i zeby byly w 3 miejscach a teraz musze sukac i wszystko jest porozrzucane.
    Dobrze by bylo gdyby nowe wiadomosci byly oznaczone na czerwono napisem NOWE tak jak kiedys.
    Wiecej uwag nie pamietam Pozniej dopisze.

Hari
    Guest

Re: Pare uwag

Podpisuje sie pod tym rekami i nogami. Dokladnie to samo mnie troche drazni, ze trzeba szukac tego co na dole sie pojawia, i czerwone "nowy" tez sie przyda Aha i inrormacja o wielkosci zalącznika jaki mozna dołaczyc.
    Ponawiam też moja wczesniejsza prospe o małą sciąge skladni np. do kursywy, pogrubienia itd. podczas pisania nowego wątku lub odpowiedzi.

Nook
    Guest

no to przecież wszystko tak jest jak keidyś? co do tej ściągi to ok

Black
    Guest

jeszcze co mogl bym powiedziec to to iz kolorki strony pierwszej forum sa kiepskie bardzo oczy bola od wpatrywania sie. Chyba bylo lepiej wtedy. Moze jestem wyjatkiem ale od mometu zmian zadko tu bywam. Nie potrafie sie odnalesc. To samo mam z serwisem Terrarystyka.pl dlatego zadko tam bywam((((

Uprawnienia umieszczania postów