Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Wątek: trójmiasto

Re: trójmiasto

w soboty pracuje ale moge sie wyrwac :-) i przyjechać ustalcie date i godzine

Ja chętnie przyjdę :-) Ale chcę więcej drewnojadów :-))))))))) Pyszności :-))))

noelka
    Guest

Pituophis.. ja bym prosila bez akcji jedzenia drewnojadow.. a jak masz zamiar to mnie uprzedz to nic nie zjem przed spotkaniem.. ost ledwo co sie powstrzymalam przed tym zeby nie pokazac zawartosci zoladka :|

czyli sobota -27.11- o 14:00 w kolibie, tak?

No wlasnie ustalmy taki termin ktory by pasowal wiekszosci wedlug mnie najlepiej okolice godz. 17-18 w sobote co wy na to?

Bylbym za niedziela mimo wszystko. Wiecej osob ma wtedy wolne. Prawie zawsze bylo w niedziele do tej pory
    btw.
    "21 listopada w godzinach wieczornych Koliba będzie zamknięta.Zapraszamy do Bacówki. "
    Niestety nie wiem co dla nich oznaczaja godziny wieczorne.

NO nie wiem...ale w sobote jak zwykle impreza wiec fajniej by bylo jakos wczesniej niz o 18...A co do niedzieli to jak juz to pozniej (18)bo nie chcielibyscie mnie ogladac w stanie poimprezowym :]

NO nie wiem...ale w sobote jak zwykle impreza wiec fajniej by bylo jakos wczesniej niz o 18...A co do niedzieli to jak juz to pozniej (18) bo nie chcielibyscie mnie ogladac w stanie poimprezowym :]

Hehe jak dla mnie si zreszta mamy jeszcze tydzien do ustalenia pewnej godziny i dnia Nigdy nie bylem na tym spotkanku tak wiec wedlug mnie najlepsza bedzie pora taka jak ostatnio :-) Wiem jak narazie tylko tyle ze niedziela

ostatnio było niedziela 17 ale było to troche wcześnie bo jednak większość przyszła później więc proponuję o 18 w niedzielę w Kolibie bo każdy wie gdzie to jest i jest tam fajny klimat a więc mam nadzieję że do zobaczenia

hehe, pomerdaly mi sie tygodnie, faktycznie juz jest po 21 XI :] no coz... hmm...obudzilem sie i...hmm...jak ten czas szybko leci

Uprawnienia umieszczania postów