-
Re: trójmiasto
w soboty pracuje ale moge sie wyrwac :-) i przyjechać ustalcie date i godzine
-
Ja chętnie przyjdę :-) Ale chcę więcej drewnojadów :-))))))))) Pyszności :-))))
-
Pituophis.. ja bym prosila bez akcji jedzenia drewnojadow.. a jak masz zamiar to mnie uprzedz to nic nie zjem przed spotkaniem.. ost ledwo co sie powstrzymalam przed tym zeby nie pokazac zawartosci zoladka :|
czyli sobota -27.11- o 14:00 w kolibie, tak?
-
-
Bylbym za niedziela mimo wszystko. Wiecej osob ma wtedy wolne. Prawie zawsze bylo w niedziele do tej pory
btw.
"21 listopada w godzinach wieczornych Koliba będzie zamknięta.Zapraszamy do Bacówki. "
Niestety nie wiem co dla nich oznaczaja godziny wieczorne.
-
NO nie wiem...ale w sobote jak zwykle impreza wiec fajniej by bylo jakos wczesniej niz o 18...A co do niedzieli to jak juz to pozniej (18)bo nie chcielibyscie mnie ogladac w stanie poimprezowym :]
-
NO nie wiem...ale w sobote jak zwykle impreza wiec fajniej by bylo jakos wczesniej niz o 18...A co do niedzieli to jak juz to pozniej (18) bo nie chcielibyscie mnie ogladac w stanie poimprezowym :]
-
-
ostatnio było niedziela 17 ale było to troche wcześnie bo jednak większość przyszła później więc proponuję o 18 w niedzielę w Kolibie bo każdy wie gdzie to jest i jest tam fajny klimat a więc mam nadzieję że do zobaczenia
-
hehe, pomerdaly mi sie tygodnie, faktycznie juz jest po 21 XI :] no coz... hmm...obudzilem sie i...hmm...jak ten czas szybko leci
Uprawnienia umieszczania postów