-
Moje trzy grosze o chacie...
Witam
Jeszcze pol roku temu byl jeden chat.Wesolo,luz-ogolnie fajna atmosfera.
Nagle zrobiono "czystki":terrarustow podzielono na "poczatkujacych"i "zaawansowanych".
Ten podzial przypomina rzady pana Adolfa H.,kiedy to oczyszczano Niemcy z zydow.
Prosze:Niech bedzie "stary,dobry chat" [...].
PS.Pozdrawiam kolegow z chata[w szczegolnosci Nooka,pepre,Serpenta,Paweusza],kolezanki
[Wampirie,birutke]i wielu,wielu innych!
Sauron
e-mail:sauron100@op.pl nick na chatach:sauron100
-
Re: Moje trzy grosze o chacie...
Do dwuch czatów można się dość szybko przyzwyczaić.
Terrarystów pisze się przez ,,ó,,
aha pozdrawiam Maryle Zośke Heńka Maurycego Gieńka i wielu innych z chata
-
Popieram Saurona kiedyś...było...fajnie było duzo ludzi (żadnych podziałów) i każdy rozmawiał o terrarystyce i nie tylko...
-
Wyjaśnie po raz kolejny nie ma żadnych podziałów jest tak jak było tylko że powstał ''pokój'' osobny do rozmów wyłącznie na tematy terrarystyczne, jak kogoś napadnie chęć pogadania tylko o tym to wchodzi na czata terrarystycznego i wie że tylko bedzie tam o tym czym che mysle że zrozumiało osoby które twierdzą że jest jakies ''podzielenie''.
Pozdrawiam
Ps. thx za pozdrowienia
-
Ehhh...rozumiem ale taki(e) coś jest do @#$%^&*%$ teraz chce sobie wejść na chata o cos zapytać, a tam nikogo niema ;( I jak ja mam szerzyć moją wiedze skoro przez teki(e) coś nikogo niema na chacie ?????????????????????????????????????????????
-
i taka jest prawda kiedyś na chacie był ktoś juz od 10 rano a teraz i pod wieczór czesto ikogo nie ma.
proponuję przeprowadzic sondę "czy chcesz by powrócił stary chat"
oczywiście to jest tylko moja sugestia decyzję pozostawiam "wyższym władzom" na tej stronie
-
Stary chat sam się obronił...
Na pierwszym chacie na liście/dla zaawansowanych/ najczęściej nikogo nie ma. Drugi chat to ten "stary" i na nim można się "wygadać" na różne tematy:-)
Autorzy tego serwisu podeszli do sprawy nieprofesjonalnie. To stronę dostosowuje się do użytkowników a nie użytkowników do strony. Każdy webmaster o tym wie...
Niech żyje 1 Maja...
-
Racja, dwa czaty są bezsensu. A wiecie co jest najdurniejsze, ze kiedyś na czacie dla terrarystów jeden zapytął coś o hodowli kapucynek i ja u odpowiedziałem a pepre obu nas wyżucił bo nie gadaliśmy o terrarystyce. To chore. .
-
Z tym wyrzucaniem to owszem przesada, ale podziały są niezbędne! Bo komunizm to już kiedyś w tym kraju mieliśmy... 
Pozdrawiam
-
Nie wiem jak było dawniej ale teraz jest kijowo
na chacie jest 2-3 terrarystów 7 to juz tłok.
Uprawnienia umieszczania postów