Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Moje trzy grosze o chacie...

Sauron
    Guest

Moje trzy grosze o chacie...

Witam

Jeszcze pol roku temu byl jeden chat.Wesolo,luz-ogolnie fajna atmosfera.
    Nagle zrobiono "czystki":terrarustow podzielono na "poczatkujacych"i "zaawansowanych".
    Ten podzial przypomina rzady pana Adolfa H.,kiedy to oczyszczano Niemcy z zydow.
    Prosze:Niech bedzie "stary,dobry chat" [...].

PS.Pozdrawiam kolegow z chata[w szczegolnosci Nooka,pepre,Serpenta,Paweusza],kolezanki
    [Wampirie,birutke]i wielu,wielu innych!
    Sauron
    e-mail:sauron100@op.pl nick na chatach:sauron100

Korgan
    Guest

Re: Moje trzy grosze o chacie...

Do dwuch czatów można się dość szybko przyzwyczaić.
    Terrarystów pisze się przez ,,ó,,
    aha pozdrawiam Maryle Zośke Heńka Maurycego Gieńka i wielu innych z chata

...:James:...
    Guest

Popieram Saurona kiedyś...było...fajnie było duzo ludzi (żadnych podziałów) i każdy rozmawiał o terrarystyce i nie tylko...

Serpent
    Guest

Wyjaśnie po raz kolejny nie ma żadnych podziałów jest tak jak było tylko że powstał ''pokój'' osobny do rozmów wyłącznie na tematy terrarystyczne, jak kogoś napadnie chęć pogadania tylko o tym to wchodzi na czata terrarystycznego i wie że tylko bedzie tam o tym czym che mysle że zrozumiało osoby które twierdzą że jest jakies ''podzielenie''.

Pozdrawiam

Ps. thx za pozdrowienia

...:James:...
    Guest

Ehhh...rozumiem ale taki(e) coś jest do @#$%^&*%$ teraz chce sobie wejść na chata o cos zapytać, a tam nikogo niema ;( I jak ja mam szerzyć moją wiedze skoro przez teki(e) coś nikogo niema na chacie ?????????????????????????????????????????????

Dr_Who
    Guest

i taka jest prawda kiedyś na chacie był ktoś juz od 10 rano a teraz i pod wieczór czesto ikogo nie ma.
    proponuję przeprowadzic sondę "czy chcesz by powrócił stary chat"
    oczywiście to jest tylko moja sugestia decyzję pozostawiam "wyższym władzom" na tej stronie

noradarling
    Guest

Stary chat sam się obronił...

Na pierwszym chacie na liście/dla zaawansowanych/ najczęściej nikogo nie ma. Drugi chat to ten "stary" i na nim można się "wygadać" na różne tematy:-)

Autorzy tego serwisu podeszli do sprawy nieprofesjonalnie. To stronę dostosowuje się do użytkowników a nie użytkowników do strony. Każdy webmaster o tym wie...

Niech żyje 1 Maja...

Anolis1987
    Guest

Racja, dwa czaty są bezsensu. A wiecie co jest najdurniejsze, ze kiedyś na czacie dla terrarystów jeden zapytął coś o hodowli kapucynek i ja u odpowiedziałem a pepre obu nas wyżucił bo nie gadaliśmy o terrarystyce. To chore. .

Antoni Wróbel
    Guest

Z tym wyrzucaniem to owszem przesada, ale podziały są niezbędne! Bo komunizm to już kiedyś w tym kraju mieliśmy...

Pozdrawiam

Chemical<->Ali
    Guest

Nie wiem jak było dawniej ale teraz jest kijowo
    na chacie jest 2-3 terrarystów 7 to juz tłok.

Uprawnienia umieszczania postów