Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Spotkania w poznańskim Zoo

Spotkania w poznańskim Zoo

Jak obiecałam spotkania w Zoo będa sie odbywać Z przyczyn organizacyjnych dotyczących Zoo odpada ten weekend. Dam Wam znać na kiedy zostanie ustalone pierwsze spotkanie, ale prawdopodobnie w przyszłą sobotę, tylko nie trzymajcie mnie za słowo.
    Fajnie by było, by nasze spotkania miały oprócz celu towarzyskiego (niezwykle waznego zresztą)) także płaszczyznę bardziej wymierną. W zeszłym roku ustalanie tej to wymierności przerwały nam wakacje, które się przedłużyły do teraz. Pomyślmy więc, czego oczekujemy do tego typy spotkań (no oprócz tych ciastek, czekoladek, pączków, cukierków itp.

Pozdrawiam
    Natalia

Re: Spotkania w poznańskim Zoo

W końcu! Chwała Natalii za cierpliwość i chęci!

zeby tylko sie udalo

teraz będe uczeszczał!Zobaczcie posta niżej myśle że można by połączyć te dwie sprawy co wy na to?

Nie ma potwierdzenia, czyli raczej nici z jutrzejszego spotkania?

Damian Strugliński
    Guest

Hej!
    Co taka cisza??? Czy tych spotkań już nie będzie

Pozdrawiam
    Damian

Natalia mozesz mi przeslac maila do dr Pabian bo gdzies mi wcielo kartke z adresami.... a chyba bede mial interes do niej ;-)

Pozdro

Przepraszam wszystkich za brak informacji. Mam ostatnio problemy ze zdrowiem i mimo całej mojej sympatii do poznańskich terrarystów nie mam głowy do jakichkolwiek działań. Mam nadzieję, że niedługo się to zmieni.

Jeronimo, nie mam mejla do dr Pabijan, bo zawsze kontaktuję się z nią przez telefon. Więc albo zadzwoń do Zoo, albo przyjdz od okolo 16 do 18 w jakiś poniedzialek do Sary na Niegolewskich.

Pozdrawiam
    Natalia

W takim razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Aleksander napisał(a):
    > Jeronimo, nie mam mejla do dr Pabijan, bo zawsze kontaktuję się
    > z nią przez telefon. Więc albo zadzwoń do Zoo, albo przyjdz od
    > okolo 16 do 18 w jakiś poniedzialek do Sary na Niegolewskich.

Kurcze w poniedzialki nie moge... No ale dzis robilem porzadek i znalazlem liste osob i na pierwszym miejscu jest jej email (ciekawe czy dziala) wiec sie jakos skontaktuje ;-) Tak czy owak thx za odp. :-)

Pozdrowionka ;-)

Uprawnienia umieszczania postów