-
Spotkanie w K-ce
Sląska Grupa Terrarystyczna, zaprasza wszystkich chętnych (którzy w długi weekend nigdzie nie wyjechali) na wspaniałe spotaknie towarzysko - terrarystyczne (z przewagą terrarystycznego), które odbędzie sie w najbliższą sobote (tj 13-ego) w Katowickim pubie "Za kulisami" (ul. Teatralna), Spotkanie jak zwykle będzie obfitować w piekielnie fachowe dyskusje (o wyższości kija nad ręcznikiem w tresurze iguan) i tym podobne atrakcje. Reasumując: piękne kobiety, przystojni mężczyźni i napoje chłodzące. Spotkanie rusza około 18-19, do omówienie jest kilka ciekawych spraw, serdecznie zapraszamy
-
Re: Spotkanie w K-ce
w zaproszeniu miało być "spotkanie terrarystyczno towarzyskie (z przewagą towarzyskiego)...
my się z Aga stawimy
-
Pytanko: planujecie dużą ilość "napojów rozgrzewających"? Bo tak w sumie to nie mam co robić w sobotę i planuję jechać do Katowic więc mógłbym ewentualnie wpaść tylko że jak to się mówi... jestem jeszcze niepełnoletni :/
-
Dla kazdego cos sie znajdzie, maja tam tez Coca cole :-))))))))
-
Czyżby to była wypowiedź z małym podtekstem? Bardzo zabawne :/
-
bedzie można tam kupić jaklieś gadziny???
będą jakieś wystawy??
-
No niech to coś trafi...................... NIe pasuje mi termin.................o wybaczenie za nieobecność proszę.....................nieobecnośc usprawiedliwiam piciem w tym czasie na zdrowie moich psorów (mam półmetek ) ......no cóż na zdrowie. Co jo godom,co jo godom )))
-
Hmmm tylko nikt nie powiedział o której godzinie...ja pewnie przyjadę, tym razem nie mogę opuścić spotkania towarzysko - terraryjnego Może nareszcie poznam paru ludzi
-
Nie bedzie mozna nic kupic. Chyba :-))))))))))
-
Oj oj trzeba czytac do konca i dokladnie, napisane jest ze spotkanie rusza o 18-19. :-)))) zapraszam
Uprawnienia umieszczania postów