Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Spotkanie w K-ce

Mieszany widok

Spotkanie w K-ce

Sląska Grupa Terrarystyczna, zaprasza wszystkich chętnych (którzy w długi weekend nigdzie nie wyjechali) na wspaniałe spotaknie towarzysko - terrarystyczne (z przewagą terrarystycznego), które odbędzie sie w najbliższą sobote (tj 13-ego) w Katowickim pubie "Za kulisami" (ul. Teatralna), Spotkanie jak zwykle będzie obfitować w piekielnie fachowe dyskusje (o wyższości kija nad ręcznikiem w tresurze iguan) i tym podobne atrakcje. Reasumując: piękne kobiety, przystojni mężczyźni i napoje chłodzące. Spotkanie rusza około 18-19, do omówienie jest kilka ciekawych spraw, serdecznie zapraszamy

Re: Spotkanie w K-ce

w zaproszeniu miało być "spotkanie terrarystyczno towarzyskie (z przewagą towarzyskiego)...

my się z Aga stawimy

Pytanko: planujecie dużą ilość "napojów rozgrzewających"? Bo tak w sumie to nie mam co robić w sobotę i planuję jechać do Katowic więc mógłbym ewentualnie wpaść tylko że jak to się mówi... jestem jeszcze niepełnoletni :/

Dla kazdego cos sie znajdzie, maja tam tez Coca cole :-))))))))

Czyżby to była wypowiedź z małym podtekstem? Bardzo zabawne :/

bedzie można tam kupić jaklieś gadziny???
    będą jakieś wystawy??

No niech to coś trafi...................... NIe pasuje mi termin.................o wybaczenie za nieobecność proszę.....................nieobecnośc usprawiedliwiam piciem w tym czasie na zdrowie moich psorów (mam półmetek ) ......no cóż na zdrowie. Co jo godom,co jo godom )))

Sarenka24
    Guest

Hmmm tylko nikt nie powiedział o której godzinie...ja pewnie przyjadę, tym razem nie mogę opuścić spotkania towarzysko - terraryjnego Może nareszcie poznam paru ludzi

Nie bedzie mozna nic kupic. Chyba :-))))))))))

Oj oj trzeba czytac do konca i dokladnie, napisane jest ze spotkanie rusza o 18-19. :-)))) zapraszam

Uprawnienia umieszczania postów