-
Podsumowanie giełdy w Legnicy
Była to kolejna ważna impreza terrarystyczna i entomologiczna na Dolnym Śląsku. Bardzo cieszy mnie fakt, że giełda spotkała się z więkrzym niż marcu zainteresowniem handlowcówi hodowców. Wszystkie stoły zostały zajęte i musieiśmy jeszcze je donosić. Na to nie można chyba narzekać. Szkoda tylko, że w przeciwieństwie do marcowej giełdy spotkała sie ona z mniejszym zaangażowaniem mieszkańców miasta Legnicy. Być może z powodu odrabiania czwartku przez gimnazjalistów i licealistów. Następna giełda w Legnicy będzie o wiele szerzej promowana jest to sugestia wiekszości handlujących. Jeśli chodzi o entomologiczny akcent to nie było zbyt dużo entomologów, ale klimat stworzony na giełdzie i zachęty obecnych entomologów przekonały mnie do kontynuowania organizacji tej części giełdy.
Generalnie spotkanie było udane nie licząc frekwencji klientów.
Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli w organizacji imprezy, a w szczególności Metallowi.
pozdrawiam
EGOLOG
-
Re: Podsumowanie giełdy w Legnicy
Giełda owszem była dość udana przyjechało wielu hodówców ale trzeba coś zrobić by na następnej zjawiło się więcej odwiedzających bo te 130 osób ci dziaj przyszło na giełde, a właściwie przewinęło się przez nią to mało. Następnym razem możemy roznieść po mieście plakaty. Bo teraz chyba nikt się tym nie zajął?
-
NIe byloby tez problemem rozniesienie plakjatow w szkolach, w Lubinie jak beda jacys chetni do pomocy to ja moge sie tego podjac.
-
i ja tez
-
EKOLOGRP, taka mala pomoc, nie ma za co dziekowac. To My powinnismy Tobie dziekowac za to ze organizujesz takie imprezy, ze masz checi i znajdujesz chwilke czasu.
Pozdro
-
Było fajnie... ja jeszcze nigdy nie widziałem tylu gatunków w jednym miejscu Ma to jedną wadę: Nie wiadomo od czego zacząć i co kupić. Poza tym niestety nie znalazłem gekona tajskiego ani płaczącego
No i utkwiło mi w pamięci to jak jakiś gość sprzedał geka tureckiego małemu dziecku... które nawet nie wiedziało czym go karmić (A więc tym bardziej gdzie trzymać) i jedynie tego się dowiedziało... biedny gekon pewnie spędzi resztę swojego mocno skróconego życia w plastikowym pudełku 10x7x5
-
Ja dla swojej szkoly napisalem komunikat ktory byl podany przez radiowezel, ulotke tez napisal... tylko wszystko troche za pozno bo pomyslalem o tym dzien przed gielda :] Ale nastepnym razem moge pochodzic po szkolach
-
A w jednym terrarium gość trzymał razem lampropeltisa i regiuska Ciekawe czy regiusowi nic nie jest...
-
Gielda do KITU!!!!!
beznadzieja!!! ceny baaardzo wysokie!!! procz stromatopelmy cal
wg mnie gielda nieudana, malo kupujacych, sprzedajacych tak sobie.
Juz nie przyjade na pewno. Na inne przyjade ale juz na pewno nie na do Legnicy..
to moja opinia wiec prosze bez chamskich odp.
wg mnie nie byla udana. Sprzedawcy sie nudzili bo kupujacych bylo strasznie malo. A co najgorsze pelno.. cii
-
Zgadza się ja miałem regiusa z getulusem w jednym terrarium. Regius podbił oko getulusowi. Podziwiam organizatora za to, że chce mu się to organizować. Większość pytań była właśnie tego rodzaju. A czy ten pyton jest jadowity? Naszło się wielu "znawców" z allegro i forum. 12 latek udowadniał mi, że pająk po 3 wylince to nimfa... Jakiś gościu pisze, że ceny były bardzo wysokie. Ciekawe gdzie widział niższe niż u mnie na stoisku... Ale nie chcę mieszać się w szczeniackie kłótnie, z których słynie to forum. Dziękuję organizatorowi, szkoda tylko, że nie było zainteresowania.
Uprawnienia umieszczania postów