Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: giełda w łodzi

Mieszany widok

giełda w łodzi

czy wie ktoś o giełdzie w łodzi czy to prawda że lampropeltis triangulum był po 30zł???????????????????????????????????????? jak tak to podajcie adres termin itd
    z góry dzięki

Re: giełda w łodzi

nie wiem czy za 30 zł ale tam prawie wszystko jest po takich cenach...
    na giełde dostaniesz sie tylko samochodem a parking kosztuje 10 zł.
    adres ul. Równa 1 (obok giełdy kwiatowej)

dzięki a w jakie jest dni??duży wybór gadów??

często tam bywam ale tak niskich cen to ja tam nie widziałem więc kudłaty nie napalaj się aż tak bo za 30zł to mozesz tam kupić tylko faunaboxa

Witam

Obawiam się ze cenami to się raczej rozczarujesz.

Pozdrawiam
    Piotrek Ostromecki

Często bywam na tej giełdzie. Takie ceny lammpropeltisów to bzdura! Poza tym ceny są zupełnie inne dla handlowców ( to jest w końcu dość wąskie grono, znające się między sobą), a inne dla osób prywatnych.

A tak przy okazji geldy sa co czwartek "chyba ze jakies swieto" i zaczyna sie dla kupujacych od 16:00

W dziale SPRZEDAM większość zwierząt można kupić dużo taniej niż na łódzkiej giełdzie. Są też takie, które są tańsze na Giełdzie, ale na pewno nie dotyczy to Lampropeltisów. Ogólnie zwierzęta często i łatwo rozmnażane w terrarium są droższe tam. Przykład: Gekon lamparci samica dorosła standard: 150zł, młody elaphe guttata 70zł, dorosła samica brachypelma albopilosa 160zł.

dzięki za informacje

klik te ceny to podałeś dla osób które kupują coś sporadycznie i jednostkowp ja tam mam wzystko 50 % taniej a czasem więcej. Kudlaty jak coś chcesz wiedzieć konkretniej zapraszam na gg 2777233

Uprawnienia umieszczania postów