-
giełda w łodzi
czy wie ktoś o giełdzie w łodzi czy to prawda że lampropeltis triangulum był po 30zł???????????????????????????????????????? jak tak to podajcie adres termin itd
z góry dzięki
-
Re: giełda w łodzi
nie wiem czy za 30 zł ale tam prawie wszystko jest po takich cenach...
na giełde dostaniesz sie tylko samochodem a parking kosztuje 10 zł.
adres ul. Równa 1 (obok giełdy kwiatowej)
-
dzięki a w jakie jest dni??duży wybór gadów??
-
często tam bywam ale tak niskich cen to ja tam nie widziałem więc kudłaty nie napalaj się aż tak bo za 30zł to mozesz tam kupić tylko faunaboxa
-
Witam
Obawiam się ze cenami to się raczej rozczarujesz.
Pozdrawiam
Piotrek Ostromecki
-
Często bywam na tej giełdzie. Takie ceny lammpropeltisów to bzdura! Poza tym ceny są zupełnie inne dla handlowców ( to jest w końcu dość wąskie grono, znające się między sobą), a inne dla osób prywatnych.
-
A tak przy okazji geldy sa co czwartek "chyba ze jakies swieto" i zaczyna sie dla kupujacych od 16:00
-
W dziale SPRZEDAM większość zwierząt można kupić dużo taniej niż na łódzkiej giełdzie. Są też takie, które są tańsze na Giełdzie, ale na pewno nie dotyczy to Lampropeltisów. Ogólnie zwierzęta często i łatwo rozmnażane w terrarium są droższe tam. Przykład: Gekon lamparci samica dorosła standard: 150zł, młody elaphe guttata 70zł, dorosła samica brachypelma albopilosa 160zł.
-
-
klik te ceny to podałeś dla osób które kupują coś sporadycznie i jednostkowp ja tam mam wzystko 50 % taniej a czasem więcej. Kudlaty jak coś chcesz wiedzieć konkretniej zapraszam na gg 2777233
Uprawnienia umieszczania postów