-
Re: Lista obecnosci :D
Ja się również melduję w Legnicy jutro, a ponieważ w terrarystyce 'siedzę' od zaledwie trzech miesięcy to zapewne...będe jedynie oglądał i podziwiał. Przyznaję, że w Świętochłowicach też byłem i wspomnienia jak najbardziej spox
-
wlasnie sobie przypomnialem ze to dzis... ale fart bo bym przespal pewnie ..... :P bede oczywiscie. ale tylko podziwial bo za dlugi nic przeciez nie sprzedaja
-
Werni. browarka wychylisz chyba ze mna Ale do 14 musze sie ze wszystkim wyrobic bo do pracy ide... pijany przeciez nie pojde :P
-
To Ty łaziłeś z wężem chińskim coś koło 90 cm?
-
Byłem i zachwycony nie jestem... jakiś gość sprzedał małemu (tak z 7 lat) gekona tureckiego za 40 zł. Powiedział mu jedynie, że ma jeść świerszcze. Współczuję gekonowi. Mały pewnie będzie go trzymał w tym samym malutkim pojemniczku w którym go kupił. Bez wody, podłoża, kryjówek
-
Ja zamienilem zmijoglowa na lamparta, sprzedalem parahybane, kupilem z 45 swierszczy i nawiazalem kontakt z Pulsarem, a i zrobilem sobie zdiecia z wezem chinskim i modliszka Sphodromantis sp. z egiptu
-
to ja paradowalem z chinski nie 90 cm ale 150
-
To ciebie pytał mój kumpel czy to smugowy? Stałem obok w takiej czerwono-kremowej kurtce.
-
nie to nie mnie jeszcze jeden kolo z nim biegal
-
FURUS to Tobie mam wyslac odbitki z wezykiem??
Uprawnienia umieszczania postów