Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Lista obecnosci :D

Kubzz
    Guest

Re: Lista obecnosci :D

Ja się również melduję w Legnicy jutro, a ponieważ w terrarystyce 'siedzę' od zaledwie trzech miesięcy to zapewne...będe jedynie oglądał i podziwiał. Przyznaję, że w Świętochłowicach też byłem i wspomnienia jak najbardziej spox

wlasnie sobie przypomnialem ze to dzis... ale fart bo bym przespal pewnie ..... :P bede oczywiscie. ale tylko podziwial bo za dlugi nic przeciez nie sprzedaja

Werni. browarka wychylisz chyba ze mna Ale do 14 musze sie ze wszystkim wyrobic bo do pracy ide... pijany przeciez nie pojde :P

Kretschmer
    Guest

To Ty łaziłeś z wężem chińskim coś koło 90 cm?

Kretschmer
    Guest

Byłem i zachwycony nie jestem... jakiś gość sprzedał małemu (tak z 7 lat) gekona tureckiego za 40 zł. Powiedział mu jedynie, że ma jeść świerszcze. Współczuję gekonowi. Mały pewnie będzie go trzymał w tym samym malutkim pojemniczku w którym go kupił. Bez wody, podłoża, kryjówek

Ja zamienilem zmijoglowa na lamparta, sprzedalem parahybane, kupilem z 45 swierszczy i nawiazalem kontakt z Pulsarem, a i zrobilem sobie zdiecia z wezem chinskim i modliszka Sphodromantis sp. z egiptu

to ja paradowalem z chinski nie 90 cm ale 150

Kretschmer
    Guest

To ciebie pytał mój kumpel czy to smugowy? Stałem obok w takiej czerwono-kremowej kurtce.

nie to nie mnie jeszcze jeden kolo z nim biegal

FURUS to Tobie mam wyslac odbitki z wezykiem??

Uprawnienia umieszczania postów