-
LEGNICA - Giełda EGZOTYKA
Zapraszam do uczestnictwa w II Giełdzie Terrarystyczno-Entomologicznej EGZOTYKA.
Impreza odbędzie się w sobotę 6 listopada 2004r. w godzinach 10.00 – 14.00.
W ramach giełdy przewidujemy:
· Stoiska z żywymi zwierzętami terrarystycznymi
· Stoiska z sprzętem terrarystycznym
· Stoiska z literaturą terrarystyczną i entomologiczną
· Stoiska z sprzętem entomologicznym
o Siatki entomologiczne
o Szpilki entomologiczne
· Stoiska z akcesoriami entomologicznymi
o Hodowlarki, insektaria
o Gabloty entomologiczne
o Gabloty z owadami
W trakcie giełdy przewidziane są wystawy przyrodnicze.
Koszt uczestnictwa wystawcy: 6 zł od stołu
Koszt wejścia uczestnika: 3zł dorosły, 2 zł – dzieci w wieku szkolnym.
Adres: Legnica, ul. Jordana 17, Klub Nauczyciela
Organizatorzy, będą promowali imprezę w lokalnej prasie, w lokalnym radiu i telewizji. Na specjalistycznych stronach internetowych poprzez wysyłkę informacji pocztą tradycyjną do osób potencjalnie zainteresowanych.
W razie konieczności podjęcia dodatkowych uzgodnień proszę o kontakt: EKOLOG tel.+48 698 730 877 poprawny!!, a-mail: ekologrp@op.pl.
pozdrawiam
EKOLOG
-
Re: LEGNICA - Giełda EGZOTYKA
jedzie tam ktos z pomorza/???????? no i oczywiscie ma miejsce bym sie mogl wprosic heh
-
Ja jestem prawie na 100%. Chyba ze mnie do pracy sciagna. Ale i tak telefonu nie odbiore to mnie nie sciagnal heheheh ))))
-
ciesze sie ze wreszcie cos bedzie sie dzialo w moim miescie i bede napewno wreszcie 2 min pieszo mam
-
"Koszt wejścia uczestnika: 3zł dorosły, 2 zł – dzieci w wieku szkolnym. " w jak bardzo szkolnym wieku? jestem w liceum...czy mam wstęp po 2 czy 3 zlote?
-
A liceum to nie szkola????????
-
słuchaj próbuje sie do ciebie dodzwonic lecz masz siec zajeta . skontaktuj sie ze mna to wazne, albo podaj inny numer kontaktowy
601 08 39 88
71 78 88 556
dawiod1336@wp.pl
-
Lipton i wszyscy którzy chieli się ze mną skontaktować, najmocniej przepraszam ale numer telefony który podałem jest błędny.
Właściwy numer to 698 730 877 - najmocniej przepraszam.
Jeśli chodzi o bilety ulgowe to intencją organizatora jest, aby mogła wejść młodziez w wieku szkolnym, tz szkoła podstawowa i nizej, w celu zachęcenia takich osób do terrarystyki. Ponadto ma to być ulga dla rodzica, który przychodzi np. z 2-3 dzieciaków, ulga ma być zachętą do odwiedzenia giełdy przez taka rodznke. Jesli ktos jest w liceum to z całą pewnością ma dokładnie sprecyzowane zainteresowania i wie po co przychodzi na giełdę, jedna złotówka więcej go nie zbawi.
Reasumując ulga jest dla ludzi o wysokości ciała do 150 cm.
pozdrawiam serdecznie
EKOLOG
-
Ja mam 150<moze jestem troche malutka> i chodze do liceum to mam wjazd za 2 zlote:P?Pozdrawiam...ja tez jestem z pomorza i moze ktos by mial miejsce dla mnie?:P
-
ale gimnazjum na szkolne naturalnie??!!
Uprawnienia umieszczania postów