Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: I po wystawie :)

I po wystawie :)

jak wrażenia? jak dla mnie, o wieelee ciekawiej niż w zeszłym roku, choć mniej gatunków - np ja byłam jedynym (oprócz pani Kasi) wystawcą z jaszczurkami i płazami.... szkoda. Za to były piękne i rzadkie węże (morelie, spiloty, boa madagaskarski - przypomnijcie, co jeszcze?). Oczywiście królowały ptaszniki i straszyki, Szymon miał tez ciekawe skolopendry. W tym roku nie było telewizji, szalała tylko dziennikarka z dziennika zachodniego. Nie było za to całe szczęście najazdu policji z zamiarem sprawdzaniem papierów Frekwencja zwiedzających chyba była większa niż w zesłzym roku, za to stoliki zbyt ciasno ustawione, co utrudniało dojście do nich i tworzyło się niezłe kotłowisko... Nie obyło się też bez efektownych zwierzęcych pokazów - np kopulacja na podłodze parki vagansów, czy obsranie przez moją nieszczęsną sondowaną tilikwę połowy sali i samych sondujących (tilikwa przeprasza i mówi, że jest MU przykro ;-)). Ogólnie było miło, wesoło i niegoło

Re: I po wystawie :)

była tv ale po twoim wyjściu ;-)

Bylo milo i wesolo, ale troszke zawiodlem sie mala iloscia wystawiajacych i mala iloscia gatunkow.

na wystawie było fajnie )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bardzo dużo pajączków... no i kopulacja vagansów była

Mad_Death gratuluje wygrania węza mlecznego ;-)

Mi tam sie średnio podobało ale ciekawe były Morelie i Boa madagaskarski ;-) NoOo ale bardzo łądny był Agam Double :P Pozdrów smoka NoOo a akcja z sondowaniem tilikwy była niezła można powiedzieć "olała" wszystkich

Co do kopulacji vagansów na podłodze to niebede tego komentowac ale mogły się szybciej uwinąć

wystawa dużo lepsza niż w ubiegłym roku. oby tak dalej

Fakt.
    Zwierzaków było mniej ale ludzi więcej.
    Następna będzie jeszcze lepsza.
    Jaszcze raz gratulacje dla Kamila Gołdy za pierwszego węża w domu, oby nie sprawiał problemów.
    Podziękowania dla wszystkich wystawców.
    Dla zainteresowanych są dwa filmiki z kopulacji (co prawda mało tam widać jak i podłoże było nie za ciekawe a pająki mało ruchliwe) ale zawsze można zobaczyć w celach edukacyjnych.

http://217.173.168.116/kop01.avi
    http://217.173.168.116/kop02.avi

Pozdrawiam.

Dzienki Goblin

a no i Dzienki Damianw

BYło bardzo fajnie

Uprawnienia umieszczania postów