Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49

Wątek: Jakie zwierzaki kupiliscie na giełdzie ?

Re: Jakie zwierzaki kupiliscie na giełdzie ?

giełda była spox chociaż już o 14.00 mało ludzi nagle się zrobiło. Ceny przystępne. niestety mało modliszek było. Owszem było kilku sprzedawców ale mieli po kilka dużych sztuk. Ja na szczęście kupiłem to co chciałem chrząszczyki pachnoda aemula i smaragdesthes africana oerzeni. Nie widziałęm jednak nikogo kto miałby duże świerszcze ale może już je wykupili. No cóż kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi.

Z_Y_G_I
    Guest

Wg mnie giełda była przednia, zreszta tak jak I, II i III. Mnóstwo pająków, owadów, gadów i płazów - jednym słowiem wszystkiego. Dodatkowo widok umilała piękna Lasiodora i blondyna (i wylinka blondi na stoisku Tomka G). Oby więcej takich giełd ;] - podziękowania dla P. Plucika, za podjęcie się ponownej organizacji giełdy. A ja kupiłem:
    Imperator`a
    Regalis`ka
    Crawshayi`a
    Murnus`a
    świerszcze i drewnojady ;]

szczurka(pierwotnie na miał być na pozarcie ale sie roczuliłem teraz karmie go mlekiem ze strzykawki), świerszcze, drewnojady, ładny mebel do terrarium gekona, miseczke na wode dla gekona i piwo, zamieniełm tez platusa na impertora, uznaje giełde na udaną:-)

Nokeg jak wyrzywisz tego szczura to mi go potem pokarzesz ;-) bo niewierze ze da się wykarmiś osseka po 1 . mleko ze sklepu jest całkiem inne nish od szczurzycy i ma mniej wartości odrzywczych.... po 2 musiałbyś go karmić kilkanascie razy dziennie (młode szczury jak i inne gryzonie ssą prawie non stop) po trzecie musisz go czyms dogrzewac ;-)

na mnie zrobiła wrażenie parachybana (6letnia) była po prostu wyje###$#% W KOSMOS!!!!!!!! duza i zarąbiasta (cena tez duża i zarąbista 240zł)ale uważam że warta tej ceny ...

Ja jestem z gieldy bardzo zadowolony kupilem:
    - P. cambridgei L4
    - Ch. cynaocubescens L2
    - gekona lamparciego forme barwna

Ehh chciałem być pierwszy z postem (założyłem inny wątek ) a więc kupiłem:

-> Xylotrupes gideon bornensis (Rochatyniec borneański) 2 tłuściutkie larwy
    -> Pachnoda aemula
    -> Julus sp. (Krocionóg)

giełde oceniam na 5 w skali 1-6 .

a ja sobie kupilem avicularie versicolor i brachympelme albophilose oby dwa po 1 wylince

a ja zrobilem najlepszy zakup jak narazie do tej pory i w sumie najdrozszy a mianowicie ephebopus cyanognathus.
    jak sprawdzalem na tcp to maja go tylko 4 osoby lacznie ze mna
    pajak jest sliczny a jak bedzie duzy to juz wogole mhhhh

Ja niestety nic nie kupiłem na tej giełdzie, miałem za mało funduszy (( ale na nastepnej...woah !
    Ale i tak świetnie się bawiłem.

Uprawnienia umieszczania postów