Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Kraków - regularna giełda zoologiczna!!

Mieszany widok

Kraków - regularna giełda zoologiczna!!

Jakiś rok temu zobaczyłem w Bronowicach blaszaną tablicę " GIEŁDA ZOOLOGICZNA każdy wtorek godzina 16:00". Dzisiaj się dowiedziałem że jakiś znajomy, mojej mamy sprzedaje tam psy - postanowiłem zobaczyć czy w internecie nie ma wzmianki na ten temat. Wchodze na google. Na pierwszej pozycji wyświetla mi się to co chcem. Wchodze na stronkę, potem na galerie, i widze pięknego pytona królewskiego na stoisku (hodowcy), ptaszniki, rybki itp.

http://www.republika.pl/gieldazoo/

Sam musze sie wybrać za tydzień, dzisiaj nie zdąże

A ponoc w Krakowie nie ma żadnych giełd, i [oprócz spotkań i Biofila] nic sie nie dzieje

Re: Kraków - regularna giełda zoologiczna!!

nie wiem kto CI powiedział, ze w Krakowie sie nic nie dzieje...

eee... no nie miałem na myśli że w Krakowie się nic niedzieje... o:

i [oprócz spotkań i Biofila] nic sie nie dzieje"

(spotkania które się zaczeły odbywać w tym roku- to zasługa pana Łukasza [Sułka] Sułowskiego)

miałem na myśli że prawie nie ma oprócz tej (o której mało kto słyszy), innych giełd (w Krakowie)

Wiesz co nie obraź sie ale to chyba tylko ty jesteś taki opóźniony :P

hihih no własnie, nie obraz sie

Jak sie ma cos powiedzieć to lepiej nic nie mówić, taki morał z tego wątku co napisałem...z mantisem już rozmawiałem....ehh....wkońcu wszyscy wiedzą o tej giełdzie

redknee
    Guest

osobiscie nie polecam tej gieldy, z reszta gdy pojedziesz to zobaczysz w jakich warunkach sa tam trzymane zwierzeta (

bylem tam ze 3 razy i nie zamierzam jechac ponownie,

Złe warunki to chyba dewiza naszych giełd :/ Naszczęście wiele zwierząt pochodzi od hodowców i normalnie mają dobre warunki a na giełdzie spędzają tak tylko pare godzin. W Kraku jeszcze nie byłem ale o giełdzie wiem. Byłem w Katowicach ale tam trudniej się dostać i nie jest to zbyt duża giełda. Looknijcie sobie na te ary w galerii :/ wg ptaki powinny mieć przynajmniej możliwośc do pionowego siedzenia na drążku.

boehmei fan
    Guest

a sa jakies ptaszniki??

jest tez gielda na podwawelskim ale tam sa tylko rybki

Uprawnienia umieszczania postów