-
Re: Spotkanie w Zielonej Górze II
Czyli dla jasności dla niezorietnowanych jeśli będą tacy
Sobota godzina 16 przed wejściem do muzeum
-
Spotkanie było - ogólny zonk Pojawiliśmy się Ja, Marian i bliźniaki z czego bliźniaki troche pomilczeli a potem się zmyli poza nami nie było nikogo
-
My gadaliśmy między sobą :P Sorry za spóźnienie, ale mieliśmy turniej i wróciliśmy z niego dopiero o 15.40. No, a inni niestety zawiedli. Po za Aśką. Ona ma wytłumaczenie.
-
No ale mimo wszytsko mogliście iść z nami a nie zmywać się po chwili
-
Hehe ... wielkie spotkanie terrarystow skonczylo sie na tym ze poszlismy z MataManXem na piwo.
-
Teraz ze spotkaniami to ja olewam sprawe do puki ktoś inny się nie zabierze ze organizacje :P niech inni się męczą i patrzą jak nikt nie przychodzi z wsyztstkich kórzy się zapowiadają.
-
ejjjjjj mata to nie my powiedzieliśmy: Nie ma sensu spadamy !!
-
No chodzilo ze nie ma sensu dluzej czekac. Nastepnym razem proponuje zrobic liste osob ktore na 100% sie pojawia,i ocenic czy warto wogole przychodzic. Trzeba byc powaznym i jesli sie mowi ze sie przyjdzie.. to wypada przyjsc.
-
HEJ JAK MOŻNA ROBIĆ SPOTKANIE W DNIU KIEDY JEST OGÓLNOPOLSKA GIEŁDA W ŚWIĘTOCHŁOWICACH JA BYM PRZYSZEDŁ NO ALE BYŁEM NA ŚLĄSKU
-
no to ty jeden a reszta siedziała na dupach w domu i im się nawet pod muzeum nie chciało ruszyć
Uprawnienia umieszczania postów