-
Re: Kolejna zbiórka na giełde w Świetochłowicach
Dziurek, pisalem ze nie jestem pewien bo praktycznie wogole nie jezdze na takim bilecie, wiec dzieki ze napisales ;]
-
A tak BTW Diab to gdzie będziecie czekać? Bo jakoś nie wyobrażam sobie stać przez godzinę i nic nie robić. Jest tam jakiś barek gdzie można by się spotkać (bo jakby to powiedzieć zimno się robi:/)?
-
blisko jest KFC i mc donald :P
-
bary sa pozamykane tak wczesnie i nie kazdy wie (czy. przyjezdni) jak trafic do jakiegos baru. Mozna zrobic najazd na KFC lub McDonalda... obawiam sie ze bedzie ciezko z miejscami siedzącymi :P
Najlepiej zeby wszyscy ludzie napisali o ktorej mniejwiecej beda. Tramwaj do swietochlowic mamy o 10:27.
-
a ja mam pytanie Diabolo ...ten tramwaj 10.27 to jaki numer "7" czy jakis inny ??
-
-
MuDvAyne ==> Z tego co pamiętam z poprzednich razów to jest siódemka. A co do pory przyjazdu to myślę że ja będę albo tuż przed odjazdem tramwaju (ostatnim razem jak mi się autobus spóźnił to przyjechałem pod dworzec 10:25 i od razu popędziłem po bilet bo było oczywiste że pod zegarem już nikogo nie będzie więc tym razem chyba pojadę wcześniej także będę przed 10.
-
jak wy sobie tak tu o gieldzie mowicie to ja sie robie coraz bardziej niecierpliwy ;]
-
Może będe, może nie. Nie zależy to ode mnie. Studia zaocznie są jednak od giełdy (niestety) ważniejsze.
-
ehhh... nie wzialem tego pod uwage... i sie dowiedzialem dzisiaj na 100% ze na gieldzie mnie nie bedzie :| Tak jak morda 2.X rozpoczynam rok na zaocznych... co gorsza... w ten sam dzien zaczynam juz zajecia o 11... wiec na gieldzie mnie wogole nie bedzie, jedyne co to moge dojechac do tawerny...
To ze mnie nie bedzie nie znaczy ze zbiorki na dworcu nie bedzie.
Zycze wam milo spedzonego czasu ;]
Uprawnienia umieszczania postów