Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: II wystawa - Bytom 2004

Re: II wystawa - Bytom 2004

Rok temu mnie nie bylo ale tera z najwieksza ochota przyjade... i moze sie cos zakupi

w tym roku nawet ja coś wystawie jeden stolik rezerwowany dla mnie:-)

K@MciO
    Guest

Ostatnio troche przymalo osob...ale to nic i tak bylo OK :] postaram sie byc z nowymi pajaczkami i conieco pokazac ludziom :P heh

Dodi
    Guest

Myślę, że własnie z powodu wielu wiekszych i mniejszych oddolnych inicjatyw powstających w naszym Ślaskim regionie powinien tu istnieć silny klub milośnikow terrarystyki.
    Pozdrawiam
    Witold Plucik

Jestem ZA!!!!Oby taki klub powstał (wpisałbym się od razu) ))

Ja bym bardzo chciałbyć i wystawić też swoje zwierzęta ale tak się skąłda że w tym dniu robie impreze urodzinową i od rana musze pomagać w domu Na poprzedniej też nie byłem bo wypadłmi wyjazd (( Pech

Dodi
    Guest

Z tego co wiem to grupa legwaniarzy już coś szykuje ,można ich pociągnąć za jezyk na giełdzie w Świętochlowicach lub zaprosić na wystawę do Bytomia.
    Ewentualnie skontaktuj się z loktokiem lub korsakowem.
    Pozdrawiam
    Witold Plucik

Idea jest, pierwsze kroki poczynione zeby taki "klub" powstal, teraz kilka problemow natury techniczno-urzedowej i moimi skromnymi marzeniami byloby zeby od stycznia juz oficjalnie istniala i dzialala "Śląska Grupa Terrarystyczna"

K@MciO
    Guest

Dodi jestes bardzo znana osoba w swiecie terrarystyki...znasz sie na wielu rzeczach :] mozna cosik obgadac na gieldzie...btw Dodi zaszczyci nas swoja obecnoscia na wystawie tak jak rok temu? :] Ostatnio bylo na co popatrzec z twojej kolekcji :P

Dodi
    Guest

Jeżeli nie wypadnie mi jakiś niespodziewany wyjazd to wpadne z jakimiś ciekawymi gadzinkami.
    Pozdrawiam
    Witold Plucik

Uprawnienia umieszczania postów