-
- Targi w Palacu Kultury -
Czy ktos ma jakies informacje odnosnie Targow w PK ? Szczegolnie interesuja mnie ceny biletow, oferta sprzedarzy, godziny otwarcia
Pozdrawiam.
-
Re: - Targi w Palacu Kultury -
Sobota:
godz. 10.00 - 17.00
Niedziela:
godz. 10.00 - 17.00
Cen biletów nie znam, dodam, że tradycyjnie w PKiN wszelkie targi kończą się wcześniej niż podano - koło 16 w niedzielę jest pusto.
Tradycyjnie również targi przeznaczone są dla wystawców a nie odwiedzających i wogóle nie powinno tam być biletów bo to samo można zobaczyć w sklepie. Ta sama oferta do znudzenia........
-
luknij sobie tutaj: http://www.zoomarket.info.pl/
hehe wczoraj w tramwaju zobaczylam info
-
nie zapowiada się to zbyt ekscytująco... wystawa kotó i myszy rasowych:P troche o akwarystyce i coś z ptasznikami i wężami ale zapewne to co ciekawe to będzie na marginesie... a pozatym tresura psów itd...dla terrarystów raczej nudy moim zdaniem. miałem iść ale jak przeczytałem charmonogram tych targów to mi sie odechciało...
-
Panowie nie tak pesymistycznie nasze stoisko z gadami bedzie rozciagało sie na dlugosci kilkunastu metrow i nie zamierzam tam prezentowac gatunkow widywanych w sklepach zoologicznych . Prezentujemy swoją firmę na tych targach pierwszy raz ale myślę że podniesie to poziom tej imprezy.
Pozdrawiam
Witold Plucik
Animals Świętochlowice
-
mi sie bardzo podobalo :-) i kupilem sobie a. versicolor. Zwierzaki piekne, szczegolnie kamki mi sie podobaly ;]
p.s dzieki Darek za wbitke ;]
Uprawnienia umieszczania postów